Sökresultat för: ”

apotekstekniker sökes säljes

Tidigare utannonserade

Vi söker dig som som är utbildad apotekstekniker för arbete i butik och apotek!Vill du ha ett utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom dessa branscher är det dags att ta kontakt med oss.Du kommer att arbeta som konsult för Storesupport i olika livsmedelsbutiker och apotek i Göteborg hos våra kunder. Uppdragen handlar om allt från kassahantering till varuplock och rådgivning till kunder.God lokalkännedom, viljan att resa runt samt vara flexibel när det gäller arbetstider är oerhört viktigt för att trivas med sitt jobb på Storesupport.
Vi söker dig som är apotekstekniker eller farmaceut med dokumenterad kompetens. Du är utåtriktad, positiv, flexibel, gillar att arbeta i team och har stort kundfokus. Du har erfarenhet av både recept- och egenvårdsförsäljning och är van vid att arbeta hantera många uppgifter samtidigt. Du är duktig säljare som stimuleras av att göra kunderna nöjda och ge dem bästa möjliga service. Du kommer att jobba som konsult ute hos våra kunder i Göteborg. God lokalkännedom, viljan att resa runt samt vara flexibel när det gäller arbetstider är oerhört viktigt för att trivas med sitt jobb på Storesupport.
Vi söker dig som som är utbildad apotekstekniker för arbete i butik och apotek!Vill du ha ett utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom dessa branscher är det dags att ta kontakt med oss.Du kommer att arbeta som konsult för Storesupport i olika livsmedelsbutiker och apotek i Borås hos våra kunder. Uppdragen handlar om allt från kassahantering till varuplock och rådgivning till kunder.God lokalkännedom, viljan att resa runt samt vara flexibel när det gäller arbetstider är oerhört viktigt för att trivas med sitt jobb på Storesupport.
Sommarjobb - EgenvårdsrådgivareApoteket har behov av extrapersonal under sommaren. Vi behöver främst farmaceutiska rådgivare men också egenvårdsrådgivare.Under sommarperioden ökar behovet av vikarier på semesterorter och minskar som regel något i storstäderna. Du som har möjlighet att söka dig till olika orter i landet ökar möjligheten att få arbete.Vi söker semestervikarier till såväl våra större som mindre apotek, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.EgenvårdsrådgivareVi söker dig som är utbildad Apotekstekniker och som vill arbeta med rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel och handelsvaror till våra kunder. Arbetet innebär också varuhantering och kassatjänst. Som person vill vi att du är glad, positiv och självständig med god samarbetsförmåga. Du har ett brinnande intresse för försäljning och rådgivning i egenvården och för att ge god service till våra kunder på apoteket. Du sätter kunden i fokus och inspireras av att ta reda på och förstå kundens behov. Hos oss får du möjlighet till ett jobb nära kunden och där behovet av din insats är stor.Du som är intresserad av sommarjobb fyller i din ansökan via ett formulär som finns under respektive tjänst. I ansökan anger du vilket län/område du är intresserad av i första, andra och tredje hand. Om du vill kan du också där ange om det är någon/några speciella orter som du är intresserad av att arbeta på. Ansökningarna hanteras därefter av HR-konsulterna i respektive län/område.Ansökningsperioden pågår till den 15 april men vi arbetar löpande med urval och tillsättning, så fyll i din ansökan så snart som möjligt.Har du specifika frågor angående sommarjobben kan du kontakta HR-konsulten för respektive län/område. HR-konsulter För facklig information kontakta Farmaciförbundet Carina Jansson 070-677 13 13.   
Apoteket AB Konsument Apoteket är Sveriges största apotekskedja och ett av Sveriges populäraste varumärken. Vår historia – och vår långa erfarenhet av samarbete med vården – ger oss ett unikt förtroendekapital. Vilket gör det lättare för oss att förnya apotekserbjudandet, med ett sortiment i ständig utveckling och nya tjänster som Apotekets Hälsokoll. Vi vill vara ett föredöme för andra apotek! Därför letar vi ständigt efter nyfikna talanger som vill arbeta med hälsa, farmaci, ledarskap eller driva eget företag. Talanger som kan bidra med att utveckla våra ca 340 apotek över hela landet. Sommarjobb Egenvårdsrådgivare 2011 Sommarjobb - EgenvårdsrådgivareApoteket har behov av extrapersonal under sommaren. Vi behöver främst farmaceutiska rådgivare men också egenvårdsrådgivare.Under sommarperioden ökar behovet av vikarier på semesterorter och minskar som regel något i storstäderna. Du som har möjlighet att söka dig till olika orter i landet ökar möjligheten att få arbete.Vi söker semestervikarier till såväl våra större som mindre apotek, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.EgenvårdsrådgivareVi söker dig som är utbildad Apotekstekniker och som vill arbeta med rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel och handelsvaror till våra kunder. Arbetet innebär också varuhantering och kassatjänst. Som person vill vi att du är glad, positiv och självständig med god samarbetsförmåga. Du har ett brinnande intresse för försäljning och rådgivning i egenvården och för att ge god service till våra kunder på apoteket. Du sätter kunden i fokus och inspireras av att ta reda på och förstå kundens behov. Hos oss får du möjlighet till ett jobb nära kunden och där behovet av din insats är stor.Du som är intresserad av sommarjobb fyller i din ansökan via ett formulär som finns under respektive tjänst. I ansökan anger du vilket län/område du är intresserad av i första, andra och tredje hand. Om du vill kan du också där ange om det är någon/några speciella orter som du är intresserad av att arbeta på. Ansökningarna hanteras därefter av HR-konsulterna i respektive län/område.Ansökningsperioden pågår till den 15 april men vi arbetar löpande med urval och tillsättning, så fyll i din ansökan så snart som möjligt.Har du specifika frågor angående sommarjobben kan du kontakta HR-konsulten för respektive län/område.HR-konsulter För facklig information kontakta Farmaciförbundet Carina Jansson 070-677 13 13.    [ Skicka ansökan