Sökresultat för: ”

apotekare bänk säljes

Tidigare utannonserade

Apotekare bänk i furu 300 kr och Cd hylla snurrbar benno 2st 500 kr . Hälsn Jonny
Är du Farmacevt med erfarenhet av extemporetillverkning samt har ett gediget intresse för kvalitet kan just du vara den person vi söker. Till uppgifterna hör ca 20% GMP arbete och dito ansvar. Från och med första maj i år har Apoteket fortsatt förtroende att sköta läkemedelsförsörjningen i Östergötlands läns landsting. Vi arbetar i nya lokaler. Cytostatikatillverkning sker i isolatorer och övrig steriltillverkning sker i LAF respektive klass II bänkar. På ett år gör vi ca 20000 cytostatikadoser och i nuläget 10000 övriga sterila doser. Vi är just nu 3 apotekare, 10 receptarier och 5 assistenter som tillsammans sköter verksamheten.Vi har också klinisk prövningsverksamhet och ca 100 studier varav 30 är tillverkningsstudier.Våra öppethållandetider för kund är 07.00-17.00 vardagar.AnställningsformTillsvidareanställning,heltid 40 tim/vKompetenskravFormell tillverkningskompetens.Personliga EgenskaperVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi ser att du har lätt att anpassa dig till nya arbetssätt och att du har en vilja att driva utveckling tillsammans med oss. Är du intresserad - ta chansen att prova på ett stimulerande arbete där du får använda och utveckla dina farmacevtiska kunskaper. Vi jobbar med ständiga förbättringar och har en aktiv arbetslagsverksamhet.Facklig informationFacklig företrädare för Farmaciförbundet är Maria Johansson tel. 013-140828 och för Sveriges Farmacevtförbund Inger Gustafsson tel. 013-223320.KontaktpersonDriftchef Annika Nordström Björk tel. 070-2459617Vill du veta mer om Apoteket Farmaci AB, besök oss gärna på www.apoteketfarmaci.seVälkommen med din ansökan! 
 Från och med första maj i år har Apoteket fortsatt förtroende att sköta läkemedelsförsörjningen i Östergötlands läns landsting. Vi arbetar i nya lokaler. Cytostatikatillverkning sker i isolatorer och övrig steriltillverkning sker i LAF respektive klass II bänkar. På ett år gör vi ca 20000 cytostatikadoser och i nuläget 10000 övriga sterila doser. Vi har också klinisk prövningsverksamhet och ca 100 studier varav omkring 30 är tillverkningsstudier. En av våra apotekare väljer att gå vidare till annan tjänst och vi behöver nu en ersättare.AnställningsformTillsvidareanställning,heltid 40 tim/v. I befattningen ingår bakjoursverksamhet och detta uppdrag hanteras gemensamt med övriga farmacevter.KompetenskravFormell tillverkningekompetens. Har du erfarenhet av extemporetillverkning och arbete med kliniska prövningar samt GCP arbete så är detta meriterande.Personliga EgenskaperVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi ser att du har lätt att anpassa dig till nya arbetssätt och att du har en vilja att driva utveckling tillsammans med oss. Är du intresserad - ta chansen att prova på ett stimulerande arbete där du får använda och utveckla dina farmacevtiska kunskaper. Vi jobbar med ständiga förbättringar och har en aktiv arbetslagsverksamhet.Facklig informationFör Sveriges Farmacevtförbund Inger Gustafsson tel. 010-1033367.KontaktpersonDriftchef Annika Nordström Björk tel. 070-2459617Vill du veta mer om Apoteket Farmaci AB, besök oss gärna på www.apoteketfarmaci.seVälkommen med din ansökan! 
Tillverkningsenheten på sjukhusapoteket i Linköping behöver tillskott av farmacevt då en av våra erfarna medarbetare slutar. Vi har sedan 1/5 2012 nya lokaler som Landstinget äger. Vi gör cytostatika och övrig steril extempore i isolatorer och Laf- och klass två bänkar. Vi jobbar tillsammans med vården i ett dataprogram som heter cytodose när det gäller cytostatika. i detta program ordineras, beställs, rapporteras produkten klar från apoteket och den används också av sjuksköterska för att dokumentera att nu administrera läkemedlet. Övrig registrering och administration sker i SALT. Vi har också en enhet för kliniska prövningar.Vi har öppet för vår kund 07.00 - 17.00 vardagar. Förutom detta har vi en bakjoursfunktion som träder i kraft 17.00 och är igång till 07.00. Vi gör årligen ca 20.000 cytostatikadoser och 10.000 övriga sterila beredningar. Totalt är vi idag 3 apotekare 9 receptarier och 5 assistenter.TjänstenTillsvidaretjänst 40 tim/v med start enligt överenskommelse.Kompetens Farmacevt med beredningsbehörighet.Personliga egenskaperDu är en engagerad och motiverad person som gillar att utveckla en verksamhet. Tillsammans med vården ska vi utmana framtiden under de närmaste 4 åren och hoppas på en intressant tid.Fackliga kontakterFör SFF Inger Gustafsson tel.010-1033367 och för FF Maria Johansson tel. 010-1033367.KontaktpersonDriftchef Annika Nordström Björk tel. 070-2459617. 
Tillverkningsenheten på sjukhusapoteket, kallat beredningsenheten, i  Linköping behöver ett tillskott av farmacevt, Vi jobbar from den 1/5 2012 i nya lokaler som Landstinget tillhandahåller. Vi gör cytostatikaoch övrig steril extempore i isolatorer, LAf-och klass II bänkar.Vi gör årligen ca 20000 cytostatikadoser och 10000 övriga sterila beredningar. Vi har också en enhet för kliniska prövningar. Alla utbildas för att kunna alla delar av verksamheten förutom kliniska prövningar där färre tjänstgör. Totalt är vi idag 3 apotekare 9 receptarier och 5 assistenter.KompetenskravDu ska vara farmacevt med formell tillverkningsbehörighet.Personliga EgenskaperI arbetet behövs egenskaper som kreativitet, flexibilitet, noggrannhet, intresse och glädje av att jobba i team. Du sporras av att hela tiden arbeta med att förbättra och göra arbetsprocessen så effektiv och smidig som möjligt.Tillsammans med vården arbetar vi nu för en stark och kreativ framtid där vi skapar det stöd som vården behöver i extempore sammanhang under de närmaste tre åren.TjänstenTjänsten är en Tillsvidareanställning 40 tim/v. Vi har öppet för kund 07.00- 17.00 vardagar. Förutom dessa tider har vi bakjoursverksamhet 17.00 -07.00. Tillträde enligt överenskommelse.Facklig informationFacklig företrädare för Farmaciförbundet är Maria Johansson och för Sveriges Farmaceuter Inger Gustafsson tel.010-1033367.KontaktpersonDriftchef Annika Nordström Björk tel. 070-2459617.Vill du veta mer om Apoteket Farmaci AB, besök oss gärna på www.apoteketfarmaci.seVälkommen med din ansökan!