Sökresultat för: ”

apotek skåp gammalt säljes

Tidigare utannonserade

En mycket charmig lägenhet i landshövdingehus i Kville. Lägenheten har ett stort sovrum, ett vardagsrum, samt ett litet rum intill köket som fungerar utmärkt som kontor eller litet barnrum (jungfrukammare). Lägenheten har många gamla detaljer kvar, höga lister, vackra gamla dörrar och högt i tak (2,70) med stuckatur. I köket finns ett gammeldags kallskafferi och en vacker gammal inbyggd del med skåp som bevarats. Badrummet är har badkar och är helkaklat. Väggarna är vita och med några beige plattor och golvet har avlånga plattor i ljus naturfärg. Det tar ca 10 minuter att gå till Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan, där det går bussar och spårvagnar dygnet runt. Därifrån tar det 6 minuter till brunnsparken. På backaplan finns också många olika affärer, apotek m.m. Det finns även en busshållplats ett par minuter från bostaden. Ramberget ligger alldeles intill där det finns park och man har utsikt över hela stan.
Charmigt medicinskåp med lite skavanker. Liten bit trä borta längst upp. Delen finns dock kvar. 2 av dom 20 lådorna saknar knoppar. Måtten; h 62 b43 dj 10 850kr
-Halvkaklat BADRUM med duschvägg. finns även fönster i badrummet. -KÖKET är nykaklat, nymålat och har nya köksluckor (allt nytt sedan november 2010) samt nya köksbänkar. Annars klassiskt och mysigt. För den som gillar matlagning är GASSPISEN OCH GASUGNEN en riktig dröm. Det finns många skåp som ger bra förvaringsutrymmen och två fönster som släpper in gott om ljus. -SOVRUMMET är perfekt anpassat för en stor tvåbäddssäng med byrå. Sovrummet har fint gammalt trägolv. -Vardagsrum & hall har nytt golv också sedan november 2010. Vardagsrummet är stort och rektangulärt vilket ger goda möjligheter att skapa den känsla man vill ha. Fyra fönster ger en rymlig fräsch känsla, vilket de klassiska elementen förstärker. -Finns även två inbyggda garderober i HALLEN, för platts med jackor och skor. Mysig tvåa som ligger några minuter från Korsvägen i centrala och lugna Johanneberg. tvärs över gatan finns Sushi restaurang, Willys, frisörsalong samt apotek & blomsteraffär. Även bra bussförbindelser med 3 olika bussar. ---------------------------------------------------------------------------------- OBS! Jag svarar inte på några annonser som inte har bild på lägenheten!!