Sökresultat för: ”

apollo team race säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min helt oanvända Apollo Team Race 2011 pga bilköp. Storlek: XL 180-190 cm. 24 vxl (shimano) Mekaniska skivbromsar Kvitto från köpet finns från 18 juni. Nypris: 7995 :- OBS! Ej min på bilden, men den är likadan. Nås per mail, skicka nummer så slår jag en pling.
I princip oanvänd Apollo Team Race 2011 Hybrid säljes. Ram: Aluminium Ramstorlek: 60cm (XL, men mer som en L) Växlar: Shimano Deore 24 Bromsar: Mekaniska skivbromsar Hayes MX4. Nypris: 7995 kr. Kvitto finns. Mitt pris: 4500 kr P.O.K. Info från tillverkaren: Apollo Äntligen, säger du som minns hur det kändes att liksom sväva fram på en riktig Apollocykel. Och du som inte kan minnas hur Apollo såg ut kommer att bli glatt överraskad. Cykelmärken kommer och går men vissa märken försvinner aldrig ur folks medvetande. Apollo började tillverkas i Värnamo, Småland 1934 och var en eftertraktad cykel under andra världskriget och en bra bit in på 80-talet. På den tiden var den en föregångare, en symbol för nytänkande. Samtidigt var den konstruerad för den verklighet som rådde då. Den var bekväm, vacker, lättgående och hållbar. Apollo var resultatet av ett gediget yrkeskunnande. Det är därför med glädje och stolthet som Sportson har tagit över produktionen av Apollo. Så gott som oförändrad när man ser den. Rena, vackra linjer, stabil och pålitlig. Men tittar man på detaljerna och på konstruktionen kan man se nytänkandet. Ny teknologi och traditionell svensk design en kombination som är svår att motstå. Förädlad, förbättrad, förförisk. Apollo är en cykel för dig som är på väg genom livet. Som har krav på tillvaron och på föremålen du omger dig med. Som har en känslomässig relation till din cykel och som tänker ha ett långvarigt förhållande med den.
Herrcykel Apollo Team Race årsmodell 2010. Inköpt på Sportson i Kungsbacka. Antal växlar 24 Shimano Deore, skivbroms fram och bak, ringklocka, storlek på ram 60 cm (DEN STÖRSTA RAMEN). Har cyklat väldigt lite på cykeln, max 5 mil. Nypris idag är 4995 kr på Sportson.
Hej, säljer min fina Apollo team race cykel. Den är använd endast ett fåtal gånger och i mycket bra skick. Säljer den för att jag inte använder den längre. inköpspriset var 7000kr men säljer den för 4000kr
Säljer cykel p.g.a. att ramen är för stor. Cykel i nyskick, har bara rullat en säsong. Köptes på Sportson 2011-07-26 (kvitto finns). Har stått inomhus vintermånaderna samt på nätterna övrig tid. För produktblad se: http://sportson.se/newsite/ilog/pdfform/showpdf.php?flytype=productinfo&product_id=12868&antal=1 Köptes för 5995 kr