Sökresultat för: ”

apollo hyeng 125cc säljes

Tidigare utannonserade

Apollo Hyeng 125 3 växlad Manuell + Back Mätarställning: 0 mil Färg: svart - röd Typ: 4-hjuling Info: Hyeng 125cc är en ATV med manuell växellåda vilket innebär att den har ett kopplinghandtag precis som på en dirtbike / cross. Detta kräver lite mer av sin förare än en halvautomatisk växellåda men är samtidigt ett mycket bra sätt att lära sig växla innan man börjar köra en manuellt växlad 2 - hjuling. Fyrhjulingen är även utrustad med 8 tums stora hjul vilket gör att framkomligheten och greppet blir oerhört bra. I övrigt är dena fyrhjuling som Hyeng 110cc en välbyggd maskin med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna med hydraulisk fotbroms samt kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. Brett användningsområde Apollo Hyeng 125cc är en snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den även klarar tyngre förare. För att höja säkerheten är fyrhjulingen utrustad med fjärrkontroll för start/stopp (även larm) med en räckvidd på upp till 30meter. Andra säkerhetsfunktioner är ställbar tumgas samt även nödstopp dvs. ett band på styret man har runt handleden. Med ett lätt ryck i bandet stannar fyrhjulingen omgående. I övrigt har fyrhjulingen 12 volts elsystem med lampor och elstart. Låg ljudnivå Tack vare 4-taktsmotorn håller Apollo Hyeng en låg ljudnivå vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att bli ovän med sina grannar om man tex. kör den på sin tomt. Fördelen med 4-takt är dessutom att man inte behöver tanka den med oljeblandad bensin (då motor - samt växellådsolja finns i motorn), utan ren 95 oktanig bensin går bra.
Apollo Hyeng 125 3 växlad Manuell +Back Mätarställning: 0 mil Färg: röd-svart Typ: 4-hjuling Info: Hyeng 125cc är en ATV med manuell växellåda vilket innebär att den har ett kopplinghandtag precis som på en dirtbike / cross. Detta kräver lite mer av sin förare än en halvautomatisk växellåda men är samtidigt ett mycket bra sätt att lära sig växla innan man börjar köra en manuellt växlad 2 - hjuling. Fyrhjulingen är även utrustad med 8 tums stora hjul vilket gör att framkomligheten och greppet blir oerhört bra. I övrigt är dena fyrhjuling som Hyeng 110cc en välbyggd maskin med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna med hydraulisk fotbroms samt kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. Brett användningsområde Apollo Hyeng 125cc är en snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den även klarar tyngre förare. För att höja säkerheten är fyrhjulingen utrustad med fjärrkontroll för start/stopp (även larm) med en räckvidd på upp till 30meter. Andra säkerhetsfunktioner är ställbar tumgas samt även nödstopp dvs. ett band på styret man har runt handleden. Med ett lätt ryck i bandet stannar fyrhjulingen omgående. I övrigt har fyrhjulingen 12 volts elsystem med lampor och elstart. Låg ljudnivå Tack vare 4-taktsmotorn håller Apollo Hyeng en låg ljudnivå vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att bli ovän med sina grannar om man tex. kör den på sin tomt. Fördelen med 4-takt är dessutom att man inte behöver tanka den med oljeblandad bensin (då motor - samt växellådsolja finns i motorn), utan ren 95 oktanig bensin går bra.
Hejsan, ska sälja min fyrhjuling för jag inte har tid mer. den är nästen helt ny och jag har bytat motor på den från en manuell till en halv automatisk och den halv automatiska har drygt gått en halv timme. Den är i mycket fint skick nästan som ny, den är köpt 2010-12-04 Hör av er på mail eller telefon. Ring för mer info efter 16:00 då jag går i skolan. M.V.H Gustav Produktinformation Fyrhjulingen är utrustad med en halv automatisk växellåda som innebär att man inte behöver ha en koppling utan man bara sänker farten när man ska växla, mycket smidigt om det är en lite yngre som kör . Fyrhjulingen är även utrustad med 8 tums stora hjul vilket gör att framkomligheten och greppet blir oerhört bra. I övrigt är dena fyrhjuling som Hyeng 110cc en välbyggd maskin med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna med hydraulisk fotbroms samt kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. Brett användningsområde Apollo Hyeng 125cc är en snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den även klarar tyngre förare. För att höja säkerheten är fyrhjulingen utrustad med fjärrkontroll för start/stopp (även larm) med en räckvidd på upp till 30meter. Andra säkerhetsfunktioner är ställbar tumgas samt även nödstopp dvs. ett band på styret man har runt handleden. Med ett lätt ryck i bandet stannar fyrhjulingen omgående. I övrigt har fyrhjulingen 12 volts elsystem med lampor och elstart. Låg ljudnivå Tack vare 4-taktsmotorn håller Apollo Hyeng en låg ljudnivå vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att bli ovän med sina grannar om man tex. kör den på sin tomt. Fördelen med 4-takt är dessutom att man inte behöver tanka den med oljeblandad bensin (då motor - samt växellådsolja finns i motorn), utan ren 95 oktanig bensin går bra.
Apollo 125cc Manuell 3 växlad med Back Mätarställning: 0 mil Färg: röd-svart Typ: 4-hjuling Info: Hyeng 125cc är en ATV med manuell växellåda vilket innebär att den har ett kopplinghandtag precis som på en dirtbike / cross. Detta kräver lite mer av sin förare än en halvautomatisk växellåda men är samtidigt ett mycket bra sätt att lära sig växla innan man börjar köra en manuellt växlad 2 - hjuling. Fyrhjulingen är även utrustad med 8 tums stora hjul vilket gör att framkomligheten och greppet blir oerhört bra. I övrigt är dena fyrhjuling som Hyeng 110cc en välbyggd maskin med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna med hydraulisk fotbroms samt kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. Brett användningsområde Apollo Hyeng 125cc är en snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den även klarar tyngre förare. För att höja säkerheten är fyrhjulingen utrustad med fjärrkontroll för start/stopp (även larm) med en räckvidd på upp till 30meter. Andra säkerhetsfunktioner är ställbar tumgas samt även nödstopp dvs. ett band på styret man har runt handleden. Med ett lätt ryck i bandet stannar fyrhjulingen omgående. I övrigt har fyrhjulingen 12 volts elsystem med lampor och elstart. Låg ljudnivå Tack vare 4-taktsmotorn håller Apollo Hyeng en låg ljudnivå vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att bli ovän med sina grannar om man tex. kör den på sin tomt. Fördelen med 4-takt är dessutom att man inte behöver tanka den med oljeblandad bensin (då motor - samt växellådsolja finns i motorn), utan ren 95 oktanig bensin går bra.
Apollo 125cc Manuell med Back Mätarställning: 0 mil Färg: röd-svart Typ: 4-hjuling Info: Hyeng 125cc är en ATV med manuell växellåda vilket innebär att den har ett kopplinghandtag precis som på en dirtbike / cross. Detta kräver lite mer av sin förare än en halvautomatisk växellåda men är samtidigt ett mycket bra sätt att lära sig växla innan man börjar köra en manuellt växlad 2 - hjuling. Fyrhjulingen är även utrustad med 8 tums stora hjul vilket gör att framkomligheten och greppet blir oerhört bra. I övrigt är dena fyrhjuling som Hyeng 110cc en välbyggd maskin med utomordentlig kvalitet och finish. Som exempel har den bra med skydd för fötterna med hydraulisk fotbroms samt kraftiga bromstrummor fram med 4 bultars fälgnav runt om. Brett användningsområde Apollo Hyeng 125cc är en snygg och funktionell ATV som är användarvänlig och kan brukas av hela familjen då den även klarar tyngre förare. För att höja säkerheten är fyrhjulingen utrustad med fjärrkontroll för start/stopp (även larm) med en räckvidd på upp till 30meter. Andra säkerhetsfunktioner är ställbar tumgas samt även nödstopp dvs. ett band på styret man har runt handleden. Med ett lätt ryck i bandet stannar fyrhjulingen omgående. I övrigt har fyrhjulingen 12 volts elsystem med lampor och elstart. Låg ljudnivå Tack vare 4-taktsmotorn håller Apollo Hyeng en låg ljudnivå vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att bli ovän med sina grannar om man tex. kör den på sin tomt. Fördelen med 4-takt är dessutom att man inte behöver tanka den med oljeblandad bensin (då motor - samt växellådsolja finns i motorn), utan ren 95 oktanig bensin går bra.