Sökresultat för: ”

apel vridmontage baser säljes

Tidigare utannonserade

Ett pecar 3-7 med apel vridmontage ej baser,i bra skick helt felfria linser genomgången 05 hos luminette instrumentservice,riktmedel 14.
Om du har ett vapen med vridmontage typ T.ex Ernst Apel så tillverkar jag en adapterskena som gör att du kan montera alla typer av sikte t.ex rödpunkt och som bas använder fäste av Weaver-typ. Det är en stålskena som på undersidan har samma fästen som ditt ordinarie sikte, som inpassas av oss med ditt gamla sikte som mall, (även Quick release) och som på översidan har en längsgående weaverprofil, Typ picatinny, så att det passar alla ringar med weaverfäste. Allt utfräst från samma stycke verktygsstål. Absolut stabilt, du tar av och på det som vanligt. Det gör ditt vapen mycket mer användbart, samt höjer värdet vid en försäljning. Levereras blånerat. Förfrågan helst via mail. Redan flera nöjda kunder, 2 års garanti. kolla mer på www.htpab.se
Säljer ett komplett drevjaktsikte med apelvridmontage och Butler Creek linsskydd. Kikarsiktet har varit monterat på en Husqvarna 1640, dvs att medföljande baser passar till en sådan.
Komplett snabbfäste med 25,4 mm ringar och baser passande Carl-Gustaf 1900 och Husqvarna 1600. Du kan enkelt och utan verktyg ta av och på kikaren med bibehållen inskjutning. NYSKICK.
två par ringar från erns apel. vridmontage av storlek 1". äger inga sikten av den tubdiametern längre. inga baser ingår.