Sökresultat för: ”

apa trä säljes

Tidigare utannonserade

Klassiskt dominospel i rejäl trälåda med skjutlock. 28 spelbrickor med pirater av trä. Även om mindre barn inte klarar av att spela, så är bitarna mycket bra att använda för att para ihop. Barnet kan själv bygga långa snirkliga banor där varje bricka följs av dels samma motiv som brickan innan samt ett nytt motiv som i sin tur leder till nästa bricka osv. Spännande! Leksaker och babytillbehör till barn 0-3 år hittar du hos 5 små apor! www.5smaapor.se välkommen!
Säljer vårat fina babygym från Tiny Love. Den har en spegel och fyra hängleksaker varav en är en speldosa (apan) som spelar och blinkar i olika färger när barnet slår på det. En hängleksak ingick inte utan den har vi kompletterat med från K´s kids. Två går att dra i så de "surrar" och den tredje plingar när barnet slår på det. Allt går att flytta på och fler leksaker kan hängas upp. Den har "prasseltyg", tuta m.m. på lekmattan. Går utmärkt att ta ta isär och mattan går att tvätta i maskin. Smidigt att fälla ihop, bågarna kan plockas av eller flyttas i olika lägen. Inköpt på babyhörnan för 1000kr, knappt två år sedan. Pris: 300kr ********************* Säljer även en Babysitter från Babybjörn i fint skick. Den går att ställa in i tre olika lägen, smidig att fälla ihop. Tyget går lätt att ta av och tvätta, det är även vändbart med ett annat tyg på baksidan. Väska och lekbåge med färgglada nallar i trä ingår. Pris: 400kr. ************* Har även annons ute med liggdelar till mountain buggy och ett britax babyskydd.
Säljes 3 st apor, "döv - stum och blind" Gjorda i trä. Högst bjudande. Pris förslag 200 kronor
Hållbar fin leksaksbil i trä med gummi ringar på hjulen Gröna eller blå hjul 17 cm lång. Flera julklappar hittar du hos 5 små apor 5smaapor.se välkommen!
Tre apor HÖR inte ser inte talar inte. kul att ge bort till jul. I röd trä från Africa.