Sökresultat för: ”

ao solglasögon us airforce val säljes

Tidigare utannonserade

Original American Optical - de enda solglasögonen som är godkända och använda av amerikanska flygvapnet, marinen och armén sedan 1958. Bars av besättningen på Apollo 11, de första astronauterna på månen. Tidlös design och fantastiskt robust kvalitet som överträffar det mesta du provat. Linsen är polariserad s.k. "true color" och glasögonen kommer med bajonett-skalm (rak, böjbar). Levereras i snyggt fodral för bästa skydd. Prisexempel: AO Original Pilot, 52 mm, guld : 895 kr Kontakta oss/se vår hemsida för övriga färger och storlekar. AO Original Pilot säljs i Sverige endast via Visconor AB/aosolglasogon.se, och täcks av 1 års garanti.
Original American Optical - de enda solglasögonen som är godkända och använda av amerikanska flygvapnet, marinen och armén sedan 1958. Bars av besättningen på Apollo 11, de första astronauterna på månen. Tidlös design och fantastiskt robust kvalitet som överträffar det mesta du provat. Linsen är polariserad s.k. "true colour" och glasögonen kommer med bajonett-skalm (rak, böjbar). Levereras i snyggt fodral för bästa skydd. Prisexempel: AO Original Pilot, Polariserade, 57 mm, guld : 1295 kr Kontakta oss/se vår hemsida för övriga modeller, färger och storlekar. AO Original Pilot säljs i Sverige endast via Visconor AB/aosolglasogon.se, och täcks av 1 års garanti.
Original American Optical - de enda solglasögonen som är godkända och använda av amerikanska flygvapnet, marinen och armén sedan 1958. Bars av besättningen på Apollo 11, de första astronauterna på månen. Tidlös design och fantastiskt robust kvalitet som överträffar det mesta du provat. Linsen är polariserad s.k. "true colour" och glasögonen kommer med bajonett-skalm (rak, böjbar). Levereras i snyggt fodral för bästa skydd. Prisexempel: AO Original Pilot, Polariserade, 52 mm, guld: 1295 kr Kontakta oss/se vår hemsida för övriga färger och storlekar. AO Original Pilot säljs i Sverige endast via Visconor AB/aosolglasogon.se, och täcks av 1 års garanti.
Original American Optical - de enda solglasögonen som är godkända och använda av amerikanska flygvapnet, marinen och armén sedan 1958. Bars av besättningen på Apollo 11, de första astronauterna på månen. Tidlös design och fantastiskt robust kvalitet som överträffar det mesta du provat. Linsen är polariserad s.k. "true color" och glasögonen kommer med bajonett-skalm (rak, böjbar). Levereras i snyggt fodral för bästa skydd. Prisexempel: AO Original Pilot, 57 mm, guld : 895 kr Kontakta oss/se vår hemsida för övriga färger och storlekar. AO Original Pilot säljs i Sverige endast via Visconor AB/aosolglasogon.se, och täcks av 1 års garanti.
American Optical, Original Pilot - det enda ORIGINALET, och de enda solglasögonen som är godkända och använda av amerikanska flygvapnet, marinen och armén sedan 1958. Bars av besättningen på Apollo 11, de första astronauterna på månen, och har setts i såväl filmklassiker som t.ex "Top Gun", "Apocalypse Now" och "Taxi Driver", som modernare tv-serier som "Mad Men" med Don Draper. En tidlös klassiker! AO Original Pilot solglasögon är tillverkade i USA enl "military specs" och är av fantastisk kvalitet, med robust konstruktion och med en lins som har genomgått de strängaste krav. Linsen är av s.k. "true color" glas och glasögonen kommer med bajonett-skalm (rak, böjbar). Levereras i snyggt fodral. Obs: Dessa pilotglasögon har en betydligt gedignare och mera hållbar konstruktion än avsevärt dyrare märken som t.ex Ray Ban! Prisexempel: AO Original Pilot, 52 mm, silver: 995 kr Kontakta oss/se vår hemsida för övriga färger och storlekar. 1 års garanti. AO Original Pilot ställer allt annat i skuggan, inkl Rayban, Randolph m.fl!