Sökresultat för: ”

anytec 860 fb säljes

Tidigare utannonserade

Under Oktober och November 2012 Bjuder vi på Bogpropeller och Värmare när du beställer din Anytec 860 FB. Vill du dessutom ha din Anytec med snabb leverans, bjuder vi på vinterplats i sjön på Pampas Marina. (Isfritt) Är det dessutom isfritt på fjärden så kan man ta en trevlig tur i skärgården. Hör av er på 08-860 860 så berättar vi mer. http://i.anytec.se/sv/modeller/860-fb860 FB är den perfekta båten för dig som vill förlänga båtsäsongen, transportera utrustning i skärgården eller bara äga en fantastisk fritidsbåt. Det vassa skärande skrovet i kombination med en rymlig överbyggnad i kompositmaterial ger ett stabilt intryck. Väl inne i båten finner du fyra kraftiga stolar samt två ytterligare sittplatser i aktern. En välplanerad förarplats för navigation, motorinstrument och reglage underlättar hanteringen av båten. Anytec 860 FB är förberedd för både pentry och övernattning.
Vi har en Anytec 860 FB till försäljning som skall färdigställas. Här har Ni som köpare möjlighet att till delar påverka slutresultatet. För mer information vänligen kontakta Stig Andersson på angivet telefonnr för en bra båtaffär.
Anytec 860 FB projekt. Kan köpas halvfärdigt som den står idag eller så färdigställs båten enligt köparens önskemål till kommande sommar. I priset på 57,000 euro ingår följande.Priset i kronor på ca. 540,000kr är beroende på valutakursen. Skrov aluminum Glasfiber hytt,monterad Alla innermoduler av glasfiber,pulpeter,förvaringsboxar,väggar,tak och golv. Bogpropeller Engbo XF60R 12V monterad Alla lanternor monterade. 300L aluminum bränsletank med givare och slang. Luckorna på utsidan med gasfjädring och handtag. Länspumpar med nivåbrytare,2st. Länspump manuel 1st. Takluckor,Pilot 60 skjutluckor,monterade Ram med solgardin till Pilot 60 luckorna. Taksökare Golight. Takventiler 2 st ,monterade. Framrutor ,inte monterade. Vindrutetorkarmotorer 2st,monterade. Dörrar,fram och bak,inga lås. Trimplan 12 x18 tum,monterade. Bottenfärg. Offeranoder typ 5 zink. Till största delen isolerad enligt Anytecs standard. Många skrovgenomföringar monterade. Skyddsrör för kabel och ledningsdragning monterade. Sen finns det en del grejer i hyllan som kan köpas till om köparen vill,led decklights,takspottar,brytare,vägguttag,Mastervolt Charge Master,konverter,skyddstransformator,ratt,ho med kran,plus en del annat också. Ingen motor finns men hålet i akterspegeln är för ett Volvo drev. Båten står i Finland och priset är utan moms. Som sagt,båten är nu halvfärdig,men vill köparen ha båten mera färdigställd så är allt en förhandlingsfråga,vid snabbt beslut kan båten färdigställas till nästa sommar.