Sökresultat för: ”

antiskall halsband iki sonic säljes

Tidigare utannonserade

har ett iki sonic antiskall halsband som vibrerar och sänder ut ultraljud, ligger bara och skräpar, är endast provat då det gjorde underverk på en gång. är som nytt i kartong med alla tillhörande grejer.nypris 800:- mitt pris 500:- hämtas i örebro eller skickas om köparen står för frakten. talar endast svenska och anträffas säkrast på telefon.
Nytt antiskall halsband som avbryter din hunds skällande genom ett ultraljud och/eller vibration, som är helt ofarligt för hunden. Teknisk information...
Halsband modell IKI sonic. Ultraljud och vibrationer. Nästan nytt. använt på mellanstor hund,reglerbar längd. ring vid intresse 070-7576535 Anki.
All Safe Sele strl L - KROCKTESTAD Svensk säkerhetssele för din hund i bilen Strl L (för 15-50kg), svart med silvrig reflex på bröstet. Kraftigt fodrad, rejäl sele med metallspännen, löstagbar rem som fästes i bältet med en speciell ögla som skruvas ihop, för maximal säkerhet. Enda krocktestade och godkända selen i Sverige! Kan såklart även användas vid promenad, spårning, drag, osv. Köptes för 1100 kr och är använd max 10 ggr tills jag insåg att det inte går då min hund skällde på andra hundar. Har därför en bur nu istället. Säljes för 600 kr! *** IKI Sonic Antiskall-halsband Tre olika lägen: Vibration Ultraljud Vibration + Ultraljud Ett jättebra halsband, funkar säkert för mångas hundar beroende på situation och hund, men tyvärr inte för min hund i det syftet jag hade tänkt. Därför säljer jag nu vidare detta direkt då det är dyrt, kvitto finns! Lådan, manual osv. Väldigt lätt halsband att förstå faktiskt. Kanske någon annan som vill testa men för mindre pengar? Köptes för 745kr + frakt. I princip oanvänt som sagt. Säljes för 500 kr! *** Båda hämtas i Lerum!