Sökresultat för: ”

antiskall halsband billigt säljes

Tidigare utannonserade

Nytt antiskallhalsband / antiskällhalsband från kända Trainer i originalförpackning! Rek butikspris ca 1000kr. Är du och dina grannar trött på din skällande hund? Drömmer du om att njuta av en lugn eftermiddag eller en hund som inte skäller så fort den hör ett ljud? Då ska du definitivt fundera på ett antiskallhalsband till din hund! Enheten har en specialteknik och reagerar endast på din hunds skällningar. Inte som de billigare modellerna som reagerar på alla ljud eller när hunden rör sig. Helt ofarlig duschstråle sprayas när hunden skäller, som lär den att det är fel att skälla. Enheten har ett inbyggt batteri som enkelt laddas med den medföljande laddaren eller i din dator med laddningskabeln. Det medföljer 2st behållare för sprayen, som enkelt fylls upp med refill-flaskan. Det medföljande halsbandet kan justeras för att passa din hund, eller så använder du ett eget halsband och sätter enheten på det! Du kan ställa in känsligheten i 3 olika steg för att passa just din hund. Enheten har en speciell magnetströmbrytare som gör det omöjligt för hunden att råka stänga av halsbandet eller ändra inställningar. I förpackningen: Svensk bruksanvisning Justerbart halsbandAntiskall-enheten med behållare Laddningskabel Laddare Refill-flaska med spray Extra behållare till enheten Gör dig själv och dina grannar en tjänst och köp ett antiskallhalsband till din hund idag! Emballage+porto=49kr, samma fraktkostnad vid köp av flera. Bjuder på den högre frakten. Förskottsbetalning gäller. Med payson, paysongaranti går bra. Överföring till bankkonto går också bra såklart. Även Internetgirot. Svara på annonsen och skriv hur många du vill beställa, hur du vill betala och din adress. Så svarar jag med betalningsinformation så fort jag kan. Skickar alltid samma dag som betalning kommer in.
Antiskäll halsband till hund. Nästan helt nytt. Köpte det för ett par veckor sedan och mer behövdes det inte för att få min "kille" att lyda fint:) Det är ungefär halva flaskan och batterierna är nya. Ingår gör; halsband med sprayenhet, en flaska för påfyllning med ca 45-50% kvar, fjärrkontroll med signal, kort spray och lång spray samt en liten manick för att stänga av halsbandet så man inte råkar spraya hunden när man har fjärrisen i fickan t.ex....som jag*s*:P Det kostade 1400 kronor nytt. Var snäll och ta i beakttande att det här inte är någon billig skitvariant utan ett ordentligt antiskall med kvalité, ej att förväxlas med billiga undermåliga kopior!!
Säljer ett antiskallhalsband som fungerar mycket effektivt till hund! Halsbandet är reglerbart till att passa olika raser och storlekar! Spray medföljer! Inköpt för 1500 kr, säljes för 700 kr, billigare vid snabb affär! Ring helst! 073 53 72 773
ORIGINALET PÅ MARKNADEN NU TILL 70% RABATT!!! Ord. pris 299 kr. Besök www.barky.se för att beställa eller få mer info! Barkstop är en helt ny typ av antiskall halsband som snabbt och effektivt avvänjer din hund från att skälla. Till skillnad från övriga produkter på marknaden används inga vätskor eller liknande i denna produkt. Metoden är det mest humana sättet att få din hund att sluta skälla - inga elektriska chocker och ingen svidande citronspray. Istället används ultraljudssignaler för att avleda hundens uppmärksamhet. Ljudsignalen är obehaglig men helt ofarlig för din hund! Detta är originalet. Det finns många kopior på denna produkt. Din hund kommer att lära sig att förknippa skällandet med obehaget av ljudsignalen. Efter lite tillvänjning kommer hunden att avhålla sig från att skälla. Hunden förstår snart att skällandet leder till den obehagliga ljudsignalen. Innan dess kan dock ljudsignalen irritera hunden och kortsiktigt öka dess skällande. Efter en ca två till fyra veckor lång invänjningsperiod bör Barkstop ha nått full verkan. Hunden kommer då ha lärt sig att förknippa skällandet med den obehagliga kraftiga ljudsignalen vilket reducerar eller eliminerar din hunds skällande. Till skillnad från liknande produkter känner Barkstop av vibrationer från hundens hals istället för att arbeta med en vanlig mikrofon. På detta sätt säkerställs att inte din hunds BarkstopT aktiveras av andra hundars skall. Barkstop kan alltså även användas av en hund i en grupp av hundar där endast en behöver tränas. LÄGSTAPRISGARANTI - Hittar du det billigare hos ett annat företag så kontakta oss! ----------------------------------------- För mer information och beställning, besök www.barky.se! Vi tillhandahåller även många andra antiskall och produkter för hunddressyr!
Original Dressyr Antiskall hund halsband Spray - Det funkar! HEJ! Är du trött på få klagomål från grannar och inte vill lägga ner en massa PENGAR och TID på dressyr! DÅ har jag svaret!! Härmed säljs ett helt NYTT och inplastat antiskallhalsband från de berömda TRAINER. Helt ny modell med inbyggt laddningsbart batteri så ni slipper köpa dyra special batterier hela tiden! BUTIKSPRIS ca 1400-1700kr. Passar både stora och små hundar! I kartongen finns givetvis allt ni behöver! ¤ HALSBAND (REGLERBART= passar ALLA hundar) ¤ PÅFYLLNINGS SPRAY ¤ LADDARE (USB och för VÄGGUTTAG) ¤ 2 st REFILL BEHÅLLARE ¤ BATTERI (UPPLADNINGSBART) ¤ INSTRUKTIONS MANUAL Vid skall utlöses omedelbart en spray dusch som hunden upplever med både hörsel, lukt och syn. HELT OFARLIGT! Enheten reagerar endast på din hunds skall. Inte som de billigare modellerna som reagerar på alla ljud eller när hunden rör sig. Rekommenderas av veterinärer, hundtränare och beteendevetare inom djur. Kan hämtas i Kungsholmen, SKICKAS ( då mot ett tillägg av 79 kr för fraktkostnad) kan även skickas med POSTFÖRSKOTT eller köras mot en liten bensinpeng beroende var i "sverige" den ska :) Det går bra att maila eller ringa! FINNS ANNONSEN KVAR FINNS HALSBANDET KVAR FÖRST TILL KVARN!! Ha en fin dag! Pris: 579 kronor