Sökresultat för: ”

antikt träbord säljes

Tidigare utannonserade

Säljer mitt gamla matbord, för att göra plats för ett nytt. Har ärvt det av min farfar. Bordet är i bra skick, men på ena långsidan, är en av plankorna fastborrad med två skruvar. Måtten är: Bredd: 108 cm Längd: 143 cm Höjd: 74 cm Finns att hämta på Kungsholmen i Stockholm. Det går att ta isär bordet vid frakt. Maila vid intresse!
Unikt soffbord till priset av ett massproducerat bord. Bordsskivan består av en 35mm tjock skiva med ekbrädor, som underrede ligger 28st äldre skinnbandförsedda böcker. Bara böckerna betingar ett högt värde. Bordsskivan är vändbar, på ena sidan ligger mörkbetsade ekplankor och på andra sidan vitbetsade ekplankor med en ruff yta med "hyvelsläpp". Trevligt att kunna variera. Vid frågor, vänligen maila. Sökord: bord . vintage . chabby chic . antikt . rustik . rustikt . skinnband . träbord . böcker . trendigt . trend .
Säljer: 4 antika stolar med röd klädsel. 150 kr/st 500 kr för alla 4 2 fåtöljer med träben och blomstermönster 200 kr/st Ljust träbord 300 kr Mörkt träbord 300 kr Köp allt för endast 1000 kr Högst bjudande gäller på alla möblerna Hör gärna av er om ni har fler frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett fantastiskt turkost träbord, som är mkt tungt och stort 100x100, tomrum inuti bra förvaring av leksaker, filmer osv. det är shabby chic målat, avslipat med guld detaljer, detta bord är mkt unikt, det är inte målat på insidan, har fått mkt rolig och positiv respons för det är som ett smycke i rummet, mitt pris 2000:- priset kan justeras något vid snabb affär, måste kunna transportera det! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har flyttat och har för mycket möbler. Vänligen kom och hämta bort ifall du vill ha: trästolar (av olika storlekar och modell), ett träbord en superfin garderob från Österrike och en Ikeas bokhylla! Fotona är inte så fina, men möblerna är i gott skick. Är du student som vill ha gratis möbler? Eller en som är intresserad av antika skåp? Garderobemn som jag köpt i Österrike är jättefin! Vänligen kom och hämta bort så vi inte behöver hyra flyttbil för dessa... Skicka e-post så bestämmer vi tid. Vid Mariatorget.