Sökresultat för: ”

antikt loppis småland säljes

Tidigare utannonserade

Byrå inköpt på loppis i Småland säljes. Byrån är målad i två olika lugna gröna nyanser som passar jättefint ihop. Som du ser på fotot har en tidigare ägare målat en liten ranka av löv på varje låda. Det är skickligt gjort och ser absolut inte slarvigt ut. Byrån verkar ha varit vit en gång i tiden. Jag tror att den är gjord av furu. Inuti är den ren och fräsch. Byrån är i fint skick. Dock bör det nämnas att färgen är lite bortskavd på några hörn så att man kan se träet under. Personligen tycker jag inte alls att det stör utan bara gör byrån ännu charmigare. Måtten följer här: Längd: 70 cm Höjd: 70 cm Bredd: 35 cm Du blir garanterat ensam om denna underbara byrå som söker nytt hem. Passar perfekt för dig som gillar chabby chic/ lantlig stil! Säljes för 500 kr eller till högst bjudande.
På grund av dödsfall av nära familjemedlem i augusti så orkar jag inte mer och nu måste jag sälja min baby.Perfekt familjeföretag eller ni som är pensionerade för då kan man köra det som någon slags hobbyverksamhet.Loppis/Antikt 700 kvm säljes för 250.000 och med inventarier/varulager ca 125.000-150.000 som följer med i priset.Hyra 15.000 i månaden då ingår el,bredband,garage samt en hemsida som är betalt 1 år från det datumet vi skriver.affären har funnits i 5 år och vi köper in och säljer dödsbo/delar av hem i affären samt tar röjningar och tar flyttstädningar(den kan man leja bort om man inte hinner med det själv och det kan jag ordna isåfall)det finns mycket mer man kan göra för att utveckla affären och hemsidan.som t.e.x lägga till en kundvagn på hemsidan för 100/månaden så man kan sälja över nätet. Affären får mycket besök sommar månaderna från hela skåne,södra småland,södra halland,Danmark,Tyskland och Polen men även nu på helgerna . Affären behöver inga larm för jag bor ovanför bostaden. OBS!endast seriösa för jag vill slippa nyfikna som ska ringa. www.loppisörkelljunga.se 073 6929931
Valskvarn södra Småland. Byggår 1919. 3 våningar ca.360 kvadratm. Direktinfart nedre plan. Ramp till mellanplan. Gedigen mycket fin byggnad. Väl inarbetad loppis - antik. Stor genomfartsväg för turism. Bra parkering på stor egen tomt. Säljer pga.ålder och sjukdom.
Antikt skrivbord köpt på loppis i Småland säljes. Lite gammalt och för den händige att måla om-skulle bli fint omålat i vitt. Längd: 126 cm Bredd: 66 cm höjd: 72 cm Finns på Kullön i Vaxholm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Billigt boende i lugn miljö. Med mycket goda kommunikationer med kustpilen eller krösatåget och ett flertal bussar med KLT. Tillgång till caféer och trädgårdsrestaurang. Antik och loppis i närheten. Affär mycket nära. Nära till fin badsjö. Finns i Småland. Berga, Högsby kommun. Gångavstånd till kommunikationer. Avstånd till Oskarshamn 30 kilometer. Till Kalmar 76 kilometer. Till Växjö 97 kilometer. Till Hultsfred 40 kilometer. Till Vimmerby 59 kilometer.