Sökresultat för: ”

antikt kassaregister säljes

Tidigare utannonserade

Ring idag innan beslut tas om total utförsäljning av varulagret. Inarbetat obelånat aktiebolag säljes p.g.a. för många projekt. AuktionsCentralen AB med butiken Frösö Antik o Begagnat. Bolaget säljs komplett med stort varulager, Mercedes Sprinter, egen hemsida, godkänt kassaregister, mobil kortläsare, mobiltelefon med inarbetat nummer mm. Ljus lokal om 800 kvm med mycket förmånligt hyresavtal. Bolaget har allt som behövs och sysselsätter 1-2 personer och ger vinst. Allt färdigt, bara att kliva på och köra. Lämpligt familjeföretag. Se gärna reportaget om oss i senaste Antikvärlden. Pris 700.000 kr (eller 500.000 kr utan auktionsdelen). Tomas 070-530 5535 Jonas 073-180 5000
Fullt fungerande kassaregister från farfars tid. Kviteringsrulle med pappersremsa. I den fjäderbelastade kassalådan av trä finns 8st fack för mynt och sedlar mm. Passar bra som prydnad i butiken, cafét, eller var som helst där det gamla uppskattas. Ett vackert inslag som gläder många. Säljes med sorg i hjärtat pga. ändrade planer och platsbrist. Skickar inte men kan ev möta upp i mån om tid, rätt riktning och en bra snabb deal. Alla pratar svenska och är seriösa tack! Har sett liknande apparater både på blocket och på auktioner gå för över dubbla priset! Passa på!! Begärt pris eller högsbjudande.
Salong på Hensbacka Herrgård mellan Uddevalla och Munkedal, säljes med inventarier. Bland annat för inventarier för massage, vaxning, kroppsbehandlingar, fotbehandlingar en del till manikyr/pedikyr, hotstonebehandling mm Möbler: Massagebänk, antik soffa, antikt produktskåp i vitrinmodell, kassaregister, receptionsdisk, lampor, rullvagn till behandlingar, izettledosa för kortbetalning, inredningsdetaljer, gardiner mm Till salongen som är på 2 rum och toalett samt hall kan även dusch och bastuutrymme utnyttjas samt lokal för ex yoga om man vill ha det som tjänst ihop med hotellverksamheten på herrgården Säljes pga studier 25000kr för inventarierna Hyran diskuteras med herrgårdsägarna
Kassaregister från början av 1900-talet. Fungerande med undantag att det saknas malmklocka på en av lådorna. (klockan ska klämta när kassalådan öppnas). Tungt = 70-80 kg.
Underbart vacker i utsirad silverliknande material. Aldrig använts som "riktig" kassa eftersom att den inte uppfyller de moderna kraven. Dock vacker att se på och i rätt butik en definitiv snackis. Fann den i en exklusiv boutique som upphörde och hade den sedan i min egen Stockholmsbutik under många år.