Sökresultat för: ”

antikt karamellställ säljes

Tidigare utannonserade

En fin uppsättning av klassiska karemellburkar, godisskålar som var vanliga i butiker, lanthandel förr i tiden. Karamellställ som är en snygg hä'ftig detalj i ett lantkök. Alla burkar är hela. Extra burken har dock inte org lock. Uppsättning säljs för priset 5500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Jag SÖKER ett karamellställ. Säljer du ett? Skicka mejl så pratar vi vidare, skriv med vilket pris du tänkt dig och vart de finns. Kan möta upp dig i Göteborg, Borås eller Jönköping. Annars betalar jag frakten! Bild lånad från google!
Har ett dixi karamellställ med 12st behållare. Kan delas så det blir 2 ställ med 6 behållare i varje. 3000kr e.h.b för 1 ställ med 6st behållare. Kryddhylla med glasskeppor. Skepporna märkta BOET. 1000kr e.h.b.
Jag har letat jättelänge efter ett karamellställ och lägger nu ut en annons här som hoppas ska ge resultat. Har ni ett hemma som ni vill sälja så snälla hör av er. Jag är även ute efter en kryddhylla.. (Bild lånad från google) Kontakta mig helst på mejl. Ha de gott, Mvh matilda
Säljer ett DIXI Karamellställ av A.B John Fröberg se bild. Höjd: 70cm Bredd: 25cm Djup: 40cm