Sökresultat för: ”

antikaffär dalarna säljes

Tidigare utannonserade

Bredd 80cm djup hyllplan uppe 35cm djup hyllplan på bredaste 42cm höjd ca 180cm skåpdörr 36cm Det finns ett (kanske två ) hyllplan till. Skåoet skall vara Jugend stil och från 1910. Köptes i Sundorn på Antikaffär där förra sommaren. Borr hål för Tv sladd på baksidan. Målat slitet vitt.... jättefint, lite speciellt för att skåte är så litet o gulligt. Passar lika bra i barnrum som i ett kök!
Vädigt fin tavla med budskap. jag har köpt den på auktion från en antikaffär och säljer den nu till ett bra pris. Mått: Bredd=500mm - Höjd=710mm Först till kvarn! jag står för fraktkostnaden & skickar med posten/paket. Vid affär mailar du som köpare adress & mottagare till mig sedan mailar jag clearing/kontonummer till mitt Swedbankkonto. Jag skickar sedan tavlan senast dagen efter att jag har sett att pengarna har kommit in på mitt Bankkonto. Maila eller ring. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bl.a. om Läckö slott - Ostindiska Kompaniet - Antikskolan: 50-talet - Gungstolen - Fräsgården i Dalarna - Klammerhäftad tidskrift i gott skick [ omfång 82 s ; 28 x 21 cm ] - INNEHÅLL: LEDARE RÄKNA MED INFLATION! 5 - »DET VAR SOM EN EXPLOSION« »De stille stuers malere« är en trio danska interiörmålare som nu gör come back på konstens världsmarknad med 20-dubblade priser. 18 - NU KAN DU FYNDA GLASSERVISER! Med lite tur kan du idag köpa 1800-talsglas betydligt billigare än likadana, nygjorda! 26 - LÄCKÖS ELD-VOGEL ( Gösta Vogel-Rödin ) När en kulturhistorisk allslukare med stark personlig utstrålning får sätta tänderna i ett Törnrosasovande slott kan vad som helst hända! 31 - I ANTIKAFFÄREN:OSTINDISKA KOMPANIET Detta är Stockholms enda specialaffär i sitt slag. 36 - »HELLRE EN SNICKARE PÅ JORDEN ÄN EN SKUGGA I HADES« Svenska folket har följt Carl Malmsten i slott och koja alltsedan den legendariska Hem- utställningen 1917. I år är det 100 år sedan han föddes. 40 - ANTIKSKOLAN: 50-TALET, FORMGIVARNAS DECENNIUM Ingen är likgiltig för 50-talet som stil, antingen man gläds eller förfasar sig. 46 - Gungstolen, dags för renässans Gungstolen nådde sin popularitetstopp för hundra år sedan. Nu är det dags för en renässans. 51 - BESÖK EN HEMBYGDSGÅRD I SOMMAR! För den som är road av allmoge är hembygdsgårdarna ett Mekka. Vi besöker en av de mest välbevarade och genuina, Fräsgården i Dalarna. 55 - KLUBBAT PÅ AUKTION I KALMAR 58 - PS: VAPENFORUM 78 - TIPS ! Vill du enkelt överblicka och göra nya upptäckter av intressanta böcker i ett ämne, utan att behöva bläddra igenom tusentals ovidkommande söksvar? - GÖR DÅ SÅ HÄR: följ länken "Böcker från * Svenska Boklänken HB" här nedan. Säljarnas egna sidor kan läggas upp som favoriter/bokmärken. Följ länkarna till vänster på sidan till säljarens egna kategorier (ämnesområden). Kategorierna är finindelade och sorterade alfabetiskt efter den inledande ämneskoden på samma sätt som i ett bibliotek. Där hittar du även utförliga beskrivningar och bilder av böckerna. Är du intresserad av fler nummer av Antik & Auktion ( vi har många nummer ) väljer du kategorin: Ih(p) Antik & Auktion. Sortera söksvaren efter FÖRFATTARE för att visa dem i kronologisk ordning.
Spegelbyrå fint skick. Från ca 1900. Höjd 230cm Bredd 107cm djup 58cm. Kostade 12000:- på antikaffär för 5 år sedan. Säljes för 5000.- eller bud.
Vi säljer nu våran favoritfåtölj pga platsbrist. En 60-tals fåtölj med en speciell snevriden design, 4 ben, klätt med guldigt mönstrat tyg. Inköpt på antikaffär i Dalarna. Har ett litet brännmärke på dynan. Pris: 500:- Finns att hämta på Södermalm vid Slussen.