Sökresultat för: ”

antika silverramar säljes

Tidigare utannonserade

Vi ska sälja vår favvo-tavla pga att vi flyttat och det finns ingen vägg till den längre! Den är inköpt på Ilva i Malmö för ett par år sedan. Skicket är som ny, inga repor eller skavanker. Mått: 138,5 bred, 108,5 hög och 3 cm tjock. Bred silverram och oljemålningen är i svart och vitt. Vi kan ta med den in till stan, då vi båda jobbar där, eller Täby, om det är lättare att hämta den närmare city! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag säljer min litografi nr 20/295 av Gunnar Pettersson, en av Sveriges förnämsta fågelmålare. Den har yttermåtten 81 x 61 cm och är i absolut nyskick med en elegant silverram. Ramad med helt syrafritt material. Leverans kan diskuteras. Välkommen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Största ramen från Ramfabriken Jyden, 31x25 cm, "Silverram" Näst största ramen från AB Hedströms Foto Åstorp, 28,5x21,5 cm, "silverram" Minsta "silverram" också Jyden, 24x18 cm Träram i guld och antikvitt, 25x19 cm. Märk att denna ram inte har stöd bak att stå själv samt att två hakar bak på ramen på ena sidan fattas. Jag skickar gärna fler bilder om du vill via mail. Jag säljer även två tavlor och en vintagelampa! Pris: 200 kronor för alla tre