Sökresultat för: ”

antika möbler blekinge säljes

Tidigare utannonserade

Möbler med samma "look" *Sekretär med lådor och småfack o lådor under locket *Matsalsbord med fyra stolar och iläggsskiva *Skänk med typ linneförvaring i mitten och på hörnen hyllor till porslin etc Allt i väldigt fint skick! Säljer helst allt i ett kit. Kom med bud!! Maila gärna, ringer du så är det inte säkert att jag alltid kan svara om jag är på jobbet. Bör nämnas att möblerna finns på Aspö (färja går ca 1 ggr/tim) Avhämtning!
Kinesisk Day bed, Qing dynasty. ca 1870. Storlek: L=2.1m, B=1,6m, H=2,3m (2,6m med takdekoration monterad) Möbeln är varsamt renoverad till fint användbart skick. Den är full monter och demonterbar med ett sinnrikt system av passade trädetaljer och kilar. Jag köpte möbeln när jag bodde i Kina och tog med den hem när jag flyttade till Sverige. Rikt utsmyckad med träsniderier i olika motiv. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hemnes antik betsad byrå från IKEA säljes. I fint skick men dock med några ritmärken av bläck uppe på skivan, syns inte jätte mycket. Måtten är; bredd 108cm, djup 50cm, höjd 95cm. Nypris 995 kr säljes för 400kr. Är ej intresserad av skambud, sms eller mail kompisar. Ring vid seriöst intresse! Vi bor ca 2 mil utanför Karlskrona. Mvh Karolina Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Set av linneskåp, skänk och bord med fyra stolar i samma serie från 40-50-talet. Linneskåp: Höjd: 140 cm Bredd: 147 cm Djup: 48 cm Skänk: Höjd: 66 cm Bredd: 160 cm Djup: 53 cm Bord: Höjd: 79 cm Bredd: 80 cm Längd: 150 cm Alla möbler säljs tillsammans Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.