Sökresultat för: ”

antika hjul säljes

Diverse bord

Strängnäs

Tidigare utannonserade

Vagnen är i gott skick. Hjulen är hela och fina. Mått h65cm d45cm b68cm 380kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Säljer 2 fina antika Ek-stolar, s.k Balustradfåtöljer. Stolarna är fr. 1880-1890-talet enl. två olika värderingsmän. Enl. uppgift ska de för många år sedan, ha stått på ett Tingshus i södra Halland. De är omklädda av oss i börj. av 70-talet, då även sadeljorden byttes. Den stolen med Leopardklädsel är ytterl. omklädd en gång för 12-13 år sedan. Vill sälja stolarna ihop, då värdet är så mkt. högre för ett par. De är mkt. lätta att klä om även för en "amatör". Höjd ca. 108 o bredd ca. 63 cm. Svängda ben bak o små hjul fram. Pris 1900:- för båda el. högstbjudande
Charmig antik fåtölj med små hjul - fin inredningsdetalj till det moderna hemmet. Tidigare professionellt renoverad i grönt slitstarkt tyg med korallröda detaljer i knappar och band. Sitsen och fjädrar är helt utan anmärkning, ej nedsutten, mer en stilfåtölj. Storlek, ca höjd 107 cm (mätt från ryggen) och 77 cm bred (mellan armstöden). Kommer från ett rök och djurfritt hem. Finns att se och hämta i centrala Linköping.