Sökresultat för: ”

antika föremål säljes

Tidigare utannonserade

Året är 1944. På en grekisk ö ligger ett tyskt fångläger där fångarna tvingas delta i utgrävningarna av antika föremål. De finaste skatterna skicks hem till chefen för fånglägret, Major Hecht (Roger Moore). Trots hans välvilliga behandling är inte alla fångar nöjda. En professor, en komiker, en racerförare, en amerikansk soldat och en strippa gör allt för att fly, men tänker inte nöja sig med bara det. Högst uppe på berget Athena ligger ett uråldrigt munkkloster där en ovärderlig guldskatt påstås vara gömd. Både Major Hecht och krigsfångarna tänker lägga beslag på skatten och inga medel är förbjudna i kampen om förmögenheten. Inga!
Handsmidda medeltida hjälmar. Traditionsenligt tillverkade av ca 2 mm. högkvalitativt stål. Hakrem och justerbar vaddering med inslag av läder. 1. Closed Burgonet med visir. Pris 990 kr 2. Houndskull Bascinet. Pris 990 kr 3. Norman Spangenhjälm Pris 490 kr Tips! Köp till hjälmställ för snygg display eller vadderad skyddsmössa att bära under hjälmen. Vi levererar över hela Norden med Schenker. Fler erbjudanden hittar du på oaklake.se
Är du intresserad av antikviteter och har äldre föremål att sälja? Missa då inte denna chansen. Vi erbjuder dig att boka bord på Antik- och Hantverksmässan, som arrangeras på Hässleholmsgården i Hässleholm den 28 april. Det är populär en mässa som samlar utställare inom antikt och hantverk under en och samma dag. Borden är cirka 120 * 70 cm stora och kostar 200 kronor per bord. Anmälan kan göras via hemsidan, via mail eller telefon. Ni kan läsa mer på: www.modighus.se/massa Tveka inte att höra av dig.
Hej Kolla här!!!!! Sista Aftonbladet och Expressen 31 december 1999. Första Aftonbladet och Expressen 1 januari år 2000. Helt olästa exemplar. Fina och kul som prydnad i samlingsrum på företag, förening eller i restaurang eller privat samlare. Rama in och häng upp den unika samlingen. Säljes till högstbjudande. Budgivning pågår till den 31 mars. Säljes endast tillsammans. Skambud undanbedes. Utgångsbudet är 500:- st. Endast bud per mail. Lämna tfn så ringer jag upp. Bilder kan skickas efter förfrågan. Mvh Helge
Är du intresserad av antikviteter eller har äldre föremål att sälja? Missa då inte denna chansen. Vi erbjuder dig att boka bord på Antik- och Hantverksmässan, som arrangeras på Hässleholmsgården i Hässleholm den 28 april. Det är populär en mässa som samlar utställare inom antikt och hantverk under en och samma dag. Borden är cirka 120 * 70 cm stora och kostar 200 kronor per bord. Anmälan kan göras via hemsidan, via mail eller telefon. Ni kan läsa mer på: www.modighus.se/massa Tveka inte att höra av dig.