Sökresultat för: ”

antika blåsinstrument säljes

Tidigare utannonserade

Ett riktigt sällsynt museiobjekt! Antoine Courtois, Levy's Model, i silver. Low pitch med två manchetter på stämbygeln för konvertering till high pitch. Nyservad med nya korkpackningar och dämpkuddar. Alla delar går fritt och uppsmorda. Serienummer 10208. Serienumret och gravyren daterar den till 1878-1889, antagligen i början av det intervallet. Vackra detaljer såsom dubbel vattenventil. Fantastiskt att se hantverket från kornett-erans första årtionden, från ett anrikt företag som fortfarande är i produktion.
En antik fullt fungerande B - Cornet med original väska, extra munstycken och smörjmedel.
Jag vill sälja en fin orm formad lampa den är i mycket fin skick. Pris- Högsta erbjudande Jag vill även sälja en stor antik indianman i trä. Pris- Högsta erbjudande Jag har en mycket fin instrument blåsinstrument också antik. Pris- Högsta erbjudande Jag har en mycket fin dekoration med en man och kvinna fungarar även som lampa och en fin vattenfalls dekoration. Pris- Högsta erbjudande
Helt ny tenorsaxofon, direkt från Cadesonfabriken i Taiwan. Denna modell 902 AS är toppmodellen från Cadeson som är fullt jämförbar med selmer, yanagisawa och yamaha när det gäller klang och konstruktion. Handbyggd, handgraverad, antik finish. Saxen har handrullade tonhål precis som de gamla connsaxofonerna från 30-40talet. Rullade tonhål är skonsammare mot putorna samt ger saxen en extremt bra respons i tonen. Cadeson 902 är för övrigt identisk med P.Mauriat 66r serien som fått mycket god kritik världen över. Enda skillnaden ligger i utformningen av höga D, Eb och F klaffarna. En proffssax för under 20 000kr är extremt billigt! Saxofonen har en stor mustig ton och instrumentet är lättspelat. Påminner om conn i klangen men med mer briljans i tonen. Välkommen för en provspelning!
Antik föregångare till tvärflöjten med märket Melodia C870. Som en blandning av blockflöjt och tvärflöjt, med öppna hål och några klaffar. Ålder okänd. Renoveringsobjekt om man vill kunna spela på den (spricka på "foten"), annars kul samlarobjekt.