Sökresultat för: ”

antik trehjuling säljes

Tidigare utannonserade

Hej, städar garaget så säljer detta nedan: Bild 1. Nu säljer jag våran antika trehjuling, i fullt fungerande skick! Mycket fin att se på, bra inredningsdetalj. Pris idè 1000:- för trehjulingen. Bild 2. En flätat korg, "rätt så stor" perfekt till antingen barnrummet eller att ha veden i. Pris idè 250:- för flätadkorg. //M Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En sprillandes ny springcykel/gåcykel endast provad. Nypris 1100 säljes för 800:- En unik trehjuling med kedjedrift mycket cool och nästan antik! 300:- Annonsen kvar= någon cykel kvar Ring även 08 420 56 146
Fynd i Sköndal Gullig 12" flickcykel i bra skick. Stadig cykel med fotbroms, handbroms och ringklocka, 250 kronor. Antik trehjuling med charm, 50 kronor.
trehjuling med trähjul (ngt def)
Jag önskar köpa en riktigt gammal trehjuling. Har du någon som ligger och skräpar i nån lada eller vet du av någon som är till salu kontaka mig. Om den är rostig och ful spelar ingen roll. Skicka gärna bild till min mail och skriv vad du tänkt dig för pris får vi se om vi kommer överens.