Sökresultat för: ”

antik stämpel säljes

Tidigare utannonserade

Cool väggdekoration med motiv av stjärnan Michael Jackson i sex av hans mest berömda moves! Förvandla vilket rum du vill och ge det lite stjärnglans! Fantastisk som gåva till alla Michael Jackson-fans! Mått per figur (ca): 24 x 43 cm Texten "prylboom" är bara en vatten stämpel på produktbilden och finns alltså inte på produkten. Finns att köpa hos www.prylboom.se 49 kr i frakt tillkommer
Denna staty är designad av Alex Ross och skulpterad av Adam Beane. Hela upplagan av statyn har en begränsad upplaga av 305 världen över och denna har nummer 132. Statyn är gjord av Polyresin. Den är 35 cm hög, 42 cm djup och 28 cm bred. Jag köpte den själv från USA och har betalt frakt för den till Sverige. Den är sannolikt det enda exemplaret i landet. Maila om du vill ha fler bilder, då numrering och stämplar finns på undersidan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket vackert och gediget skåp från början av 1940-talet. Skåpet är helt intakt och håller hög hantverkmässig kvalitet. Orginalnyckel, stämpel finns på skåpet. Beige färg. Övre del: 4 hyllor, 3 innelådor Nedre del: 2 lådor samt 2 hyllor H, 180 cm, D 43 cm, överskåp bredd 105 cm, underskåp bredd 113 cm. Vid intresse, maila gärna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 st smäckra parbord i Jakaranda 70-tal, Svensktillverkade, stämpel under. mått 40x60 bra skicka. Pris 600:- paret. 1 st spegel med belysning med matchande hallbord i Jakaranda 70-tal, Mått ca: spegel 70x 130 och bord 70x 30 med 2 små lådor Pris: 800:- Dessa möbler finns i Nora med jag kommer upp den 13 maj så jag kan ta med dom upp. Jag kommer att finnas mittemot Tv-huset så det går bra att hämta det där.på em. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.