Sökresultat för: ”

antik soffa stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Vi har lite antika möbler som inte längre passar in i vårt hem, vill därför erbjuda den antik-intresserade möjligheten till dessa möbler. Det är en brun skin soffa, en bokhylla och ett antikt bord komplett med 4 stolar! Pris: Bord + stolar: 1500kr el bud Soffan: 1500kr el bud Bokhyllan: 3000kr el bud Exakta mått kan ges vid intresse, per telefon eller e-mail. (Fler bilder kan även ordnas vid intresse) Mvh Feime
Säljer en soffa modell äldre i bra bruksskick. Kan behöva en hjälpande hand för att nå det perfekta skicket. Ej nedsutten men det saknas två delar av trälisten uppe i vänstra hörnet. Tyget är fint på alla större ytor m.m. men på baksidan finns några mindre skador i nederkant. Kantbandet behöver en liten översyn på några ställen. Härligt vinröd plysch! Finns för påseende och hämtning hos oss i Täby Kyrkby.
Superfin antik allmoge kökssoffa med bästa förvaringsutrymmet i sitsen. Tyvärr inga uppgifter om när och var soffan tillverkades. Mått Bredd: 190 cm Djup (ut till sitsen): 65 cm Höjd upp till sits: 52 Höjd högsta punkten: 95 cm Måste hämtas idag 8 sep, därav det låga priset. Vi åker på semester imorgon. Överkastet runt madrassen ingår inte. Men det är lätt att fixa vilket tyg som helst om man inte gillar den randiga madrassen. 390 eller högstbjudande!
Som du ser på bilderna så har vi en superhärlig och väldigt fin och välbevaren soffgrupp till salu. De är inristade Axelsson och är enl förra ägaren ca 60 år gamla! Det är: - 1 soffa - 2 fåtöljer - 2 stolar - 1 runt bord Tyvärr kan vi inte ha de i nya lägenheten och måste sälja dessa hemskt fina möblerna så snart som möjligt. De är verkligen värda mkt mer än vårt pris och då säljer vi till högsta budet ... Maila ditt intresse så återkommer jag.
Unik vacker och personlig soffa för den som vill ha en speciell detalj att "förgylla" hemmet med! Soffan är antik och nyrenoverad! Helt målad i guld och klädd i ett vackert mörkblått sammetstyg. Med tillkommer ett par vackra 1700 - talsinspirerade kuddar med gulddetaljer. Så läcker och otroligt speciell! Mått: L. 210 D. 60 H. 115 (högsta punkten) Soffan finns i Falun, men körs gärna ner mot en liten bensinpeng om man ska ha den :) Pris 3500:- Sökord: Antika Antikt Kökssoffa