Sökresultat för: ”

antik radio skivspelare möbel säljes

Tidigare utannonserade

60-talsmöbel med radio och skivspelare i fint skick. Möbeln har ojordad kontakt. Pris 400 kr. Fåtölj 200 kr.
40-50 tals? Har inte använts på 20 år, har blivit lite skadad på ytan. Finns bilder på skada vid intresse. ca 20 fina stenkakor med vissa omslag som nya. Säljs även var för sig till högstbjudande
Säljer min lilla samling av gamla härliga funktionella möbler. 1. Radion, funkade sist jag använde den. Skivspelaren också testad! Men möbeln har använts som sekretär, och med den äran. Rymmer en normal laptop i luckan där skivspelaren ska sitta. Naturligtvis har jag sparat skivspelaren, som har juke-box-funktion. Skivorna läggs ovanpå varandra om tre st. ungefär och sen faller de ner när en sida är spelad färdig. De två luckorna under rymmer pärmar etc i A4-storlekar. 300 kr! 2. Bäddsoffa. Rejäl och stadig. Perfekt som komplement när släkten kommer. Fjädringen är toppen, du kan lägga på mer madrass om du vill. Bädda en säng i taget eller båda, och det är mycket enkelt - bara vika fram! OBS! Orginalklädsel!! Så den har tuktats lite tyvärr av jeans och den tidigare ägarens katt. 300 kr! 3. Ett par små-fåtöljer. Klädseln är helfräsch och yngre än fåtöljerna! De har stått på en herrgård i södra Sverige. Original sadelgjord. Säljs bara som par!! 600 kr för båda. 4. Rumsbord i lagom nätt storlek, har den framför en tvåsitssoffa så den passar även till bäddsoffan ovan. 200 kr. PAKETPRIS: 1200 för alla möbler.
"Antik" radiomöbel med skivspelare av märket Telefunken. Radion fungerar. Bra utrymme för förvaring av exv. CD skivor. Gott skick!
Musikmöbel Jättefin musikmöbel i 50-tals anda. Radio och skivspelare som fungerar.