Sökresultat för: ”

antik porslin stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Säljer ett vackert, äldre "vintage"-skåp i mörkt trä pga flytt. Endast 300 kr mot avhämtning. Mittendelen av skåpet har glasdörr. De två sidodelarna har trädörrar, innanför finns hyllplan och lådor. Skåpet kan med fördel användas för förvaring av exempelvis glas & porslin. Alla dörrar låsbara. Nyckel finns På ovansidan är ytan skadad på ett ställe, cirka 5*5 cm. Mått Bredd: 150 cm Höjd: 135 cm Djup: 45 cm Endast avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill du ha ett unikt skåp för att förvara porslin eller andra saker, så kanske detta skåpet kan vara något. Det är många som fått en "wow"-känsla när det sett skåpet. Nu sitter det tennade vitringlas i dörrarna, och kvar finns också original-dörrspeglarna i samma rot-trä som finns i andra detaljer. Skåpet är oerhört robust, och är delat i ett antal delar; toppkröning, skåp, 2 dörrar, hyllor, och bottendel med fötter. Lite kul att de hade ett liknande skåp på Kungliga slottet i Stockholm (se bild)... :) Handdukarna ingår inte. :)
Bl.a. om Klassiker i rött porslin * Stigbergets Borgarrum i Stockholm * Ingela Håkanssons plastsamli
Väldigt vacker porslinsvas från 1800-tal i perfekt skick. Finns att ses i västra Stockholm. SEK 1.125:-, US$186 eller Euro 120. Frakt tillkommer. Var vänlig mejla eller sms:a svar.