Sökresultat för: ”

antik kamin husqvarna säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min lilla dyrgrip nu.. en av sveriges mest efterfrågade antika kaminer. Mikadon, den vackert utsmyckade Jugendspisen. Mitt exemplar är helt original orenoverad och komplett. fantastiskt skick med tanke på åldern. har varit i min ägo senaste 40 åren och kan därför garantera dess skick och ringa användning dessa år. ! Kan tänka mej att ta en olåst Samsung Note 3 i inbyte beroende på skick, om använd eller ny ....Välkommen med bud !
Säljer nu min kamin som jag ärvt efter min mormor, det är alltså en Husqvarna Mikado no79 Den är i behov av lite renovering men funkar fint för övrigt, något hål här o där. Passar perfekt t sommarstugan eller någon 08 som har något finnt litet hus någonstans Värmer på som bara den, för att vara så liten . Ej den på bild men en likadan, kan skicka bild på min om det skulle vara intressant! Mvh Chrillle
En HUSQVARNA Nummer 1 kamin,Fullt andvändbar Nyrenoverad och i fint skick,Svart
Hej! Säljer en gammal fin kamin "Mikado nr 79" av märket Husqvarna. Pris : 1000kr. Har 2 st stora vagnshjul som har använts till en gammal gig/vagn. Pris 1500 kr/st. 2 st antika stolar med svart träsits.Pris: 250kr/st. Endast kontakt via mail!!
En gedigen kamin som fungerar utmärkt och värmer gott.