Sökresultat för: ”

antik hugin dammsugare 50-tal säljes

Tidigare utannonserade

Antik dammsugare av märket Hugin 50-tal med diverse tillbehör enligt bild och i orginalförpackning. Dammsugaren fungerar och är i fint skick. Säljes för 1000:- eller högstbjudande. Bara telefonkontakt,tack! Dammsugare,Hugin,retro,50-tal,gammal,nostalgi.
Dammsugare Hugin 50-tal säljes i orginalförpackning med diverse tillbehör. Dammsugaren fungerar och är i bra skick. 500:- eller högsta bud. Bara telefonkontakt,tack.
* Original AWAB-pall/husmorspall i kromat stål. Rörskydd längst ner på benen. "Klädseln" är helt borttagen, endast vissa spår av klistret det suttit fast med. Vissa lätta repor. Pallen är i övrigt i mycket gott begagnat skick. Höjd: ca 60 cm. 600 kr. * Hatthylla i design av Gunnar Bolin i en modell från 1937. Hyllan är helt i metall med 4 hål för skruvar. 92 cm lång, 25 djup. Hängarna är lösa, men går att fixera med skruvar i rätt diameter. Mycket gott skick. 600 kr. * 2 stycken snurrstolar från IKEA, tillverkade 1974. Stolarna är i gjuten hårdplast, den ena vit, den andra mörkbrun, med snurrstativ/underrede i kromat stål och fötter i svart plast. Stolarna är höj- och sänkbara med hjälp av en skruv på underredet. Den bruna är lös i fästet mellan över- och ovandel, vilket inte påverkar användningen. Båda stolarna är i bättre begagnat skick. Det kromade stålet är i mycket gott skick. Visst bruksslitage såsom repor finns på plastdelarna, vilket dock inte stör helhetsintrycket. Säljes tillsammans eller separat. 200 kr för den bruna, 300 kr för den vita. * TV-kanna/termos/nättermos från 50-talet. Vit/ljusbeige. Tillverkad vid Termoverken i Jönköping. Höjd: 26 cm. Nedre diameter: 15 cm. Termosen är i mycket gott skick, både in- och utvändigt. Inga bruksspår eller spår av kaffe på insidan. Nätplasten är i närmast nyskick. Saknar dock lock. 300 kr. * Stor vintage ölflaska från Sävedalens bryggeri. Höjd 44 cm, diameter 16 cm. Lätt slitage på flaskmunnen och locket. 50 kr. Dammsugare av märket Hugin från 50-talet. Textilslang, två raka rör, ett böjt rör. Saknar sladd, liksom munstycke. Längd: 58 cm. Diameter: 320 cm. Dammsugaren fungerar, och är i mycket gott skick. 300 kr. Budpriser är även välkomna på alla varor. Finns att skåda och avhämta i Gamla Masthugget i Göteborg. Vissa av varorna kan skickas, efter överenskommelse. Ring eller maila vid intresse och frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
50-tals Dammsugare Hugin
50-tals Dammsugare Hugin