Sökresultat för: ”

antik häst säljes

Tidigare utannonserade

Polly är föräldralös och växer upp på farsfar gård bland massor av hästar. Pollys favorithäst skall föla. Men hästen är sjuk. Polly ber till alla hästars kung, Enhörningen, att hästen och det lilla fölet skall klara sig. Men bara fölet överlever. Polly är ledsen förstås, men så upptäcker hon att det lilla fölet är en Enhörning! Ett djur som man läst om sedan antikens dagar men ingen någonsin sett! Nu blir det sensation. Alla vill se det lilla underverket. Men alla har inte goda avsikter, tvärtom...
Har två antika dalahästar till salu. De båda hästarna är lite åldersslitna,men hela och fina. Den stora hästen är 21 cm hög och den lilla är 8 cm hög.Båda är vita till färgen och med lite ovanlig dekormålning. Den stora är signerad Rättvik i övrigt ingen signering som jag kan tyda. Jag säljer båda två tillsammans, tycker att de båda hör ihop. Tror att det kan vara bra samlarvärde på dessa hästar. Pris för båda 750 kronor inkl.frakt. Vid intresse ring 070-2612197 svarar även på mail. Inga SMS.
Fotograf Andreas Lundberg har tagit detta fina porträtt av Malin Baryard där hon poserar framför sin häst. Andreas Lundberg är aktiv fotograf för bland annat TV4 och många av hans olika bilder inom reklam, livstil, porträtt och redaktionellt finns att hitta via google. De mörka nyanserna i bilden och Malins sminkning gör bilden tuff och spännande. Porträttet är monterat på MDF-träskiva och skyddas av ett matt laminat. Storleken är 80x60 cm. Bilden är signerad på baksidan.
Rida rida ranka, hästen heter Rut.. Farfar Theodor, pappa Kenneth, syrran och jag alla har vi lekt och gungat hänsynslöst på Rut. Det har satt sina spår, delar av manen saknas och svansen är väck, men också glädje spår finns i minnet av våra vilda ritter. Yeeeeehaaaa! Hemsida: stilsakra.se Vi har f-skattsedel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.