Sökresultat för: ”

antik enarmad bandit säljes

Tidigare utannonserade

Stor originaloljemålning, porträtt målat med olja på duk. Signerat Anders Post -71. Anders Post är skribent, copywriter, skämttecknare och konstnär med porträttmåleri som specialitet. Han är också stå-upp-komiker och har medverkat som manusförfattare och agerande i tv-program som Pentagon, Detta har hänt, Räkfrossa, Kvarteret Skatan och i radions P3 samt som kåsör i Svenska Dagblad Mått 74 x 57 cm ca med ram. Byter gärna mot gammal enarmad bandit som Mills, Pace, Jennings Bally eller väggspel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ska sälja mina leksaker pga att jag inte har varken intresse eller plats för dom. fungerar felfritt båda 2. flipperspelet: Shark Pool Enarmad bandit: Astor osäker på årtal men gammal! OBS: Spelet kan kräva tillstånd från lotterinspektionen. (Men dom är så gamla så det är ingen risk) Ring har dock dålig täckning imellan åt men skicka ett sms eller mail så ringer jag upp. 5000:- för båda eller 6000:- styck Säljes billigt för att dom måste bort pga behöver platsen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer av min lilla samling av spel Lotto banditen 5000 kr,Banker 5000 kr - för Las Vegas med hållfunktionen 6000 kr. 1 poker spel liknande banditerna i storlek i toppskick 2800 kr obs vinst funktionerna bortkopplad enlligt blockets regler + en gammal till 95 % fungerande luckautomat som man hade utanför affärerna förr i tiden .Man stoppar i ett antal kronor och viker upp den luckan med varan i som man ville ha mkt mkt ovanlig med 5 rader av luckor 10000:-
Önskar sälja en unik spelautomat, föregångare till enarmad bandit. Det är en Mills Dewey c:a 100 är gammal och användes på Skogs tivoli till någon gång på femtiotalet, den fungerar på tivolipoletter och gamla femtioöringar maskinen är i bra och fungerande skick (glaset i fronten är inte det ursprungliga) i övrigt är den i fint och orört skick. Är Du seriöst intresserad ring Hans på 070-3303040 för mer info. tillstånd för innnehav kan krävas av lotteriinspektionen behövs det för en så gammal maskin???
Bandit säljes. Spelas med enkroner. Utbetalning spärrad enl blockets regler.