Sökresultat för: ”

antik dubbelsäng säljes

Tidigare utannonserade

En super erbudande för ett sovrum: En dubbelsäng 180x200 med tillbehör, En sminkbord med 6 lodor och speger. Två sticken lodor under säng med hjul som man kan spara saker. En malcharde stol framför säng. Det bara dyrt att köpa många olika möbler för bara ett sovrum och möbler som inte malchar med sövrumet. En fint vitrinskåp antik .storleken är :193hög,193 längd,bräd 38 ned delar och uppe delar 28 .priset är 2500.
Gammal rejäl köksoffa med skuren dekor i ryggen. Fint skick. Nu en alkydfärg i grönt som vittrar lite. Original en björkådring som syns om man lyfter locket. Locket har varit klätt med skumvadd och tyg -nu avtaget. Mail kan skickas på detalj-foto på träskärningen i ryggen. Kan enkelt göras om till dubbelsäng. Jag vet, för jag har gjort det av en annan! Hämtas på plats i Alingsås. Jag svarar endast kvällstid i telefon.
Denna "nästan" antika stabila, säng är nu till salu! Den är 90x198. Sängen är från 1920-talet. Ribb botten och madrass Sultan Fonnes ingår, den har en gång stått på en herrgård i Jönköpingstrakten. Den är i bra skick, den är svart och framförallt rostfri. Den finns i Gislaved, säljes för man köpt sig en dubbelsäng! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av flytt säljer jag mina skin soffor som är i mycket fin skick, 3, 2 och en 1 + ett glas bord. Samt så säljer jag en mycket antikdubbelsäng. Med dubbelsängen med följer smink bord och två byråer. Fyra enkla sängar 90*2 meter, som kommer från Ikea! Pris: sofforna + glas bordet 2000kr Pris: dubbelsäng, smink bord, byråer 7500kr Pris: 4 enkla sängar 3000kr 1000 styck pris.