Sökresultat för: ”

antik docksäng säljes

Tidigare utannonserade

Underbar antik barnsäng för de minsta små. Utöver korgen har gjort allt restaurerats och gjorts om på nytt. Monterat hjul som är stabila (originalhjul finns kvar) En vadderad innerkant till korgen finns. Avtagbart och tvättbart. Dubbla madrasser av behaglig skum. Den övre är avtagbar med kardborre. Tyget är så ljuvligt och jag själv älskar den verkligen! Funkar såklart som unik docksäng eller kattnäste också. Finns kvar av det fina tyget som skickas med om så önskas! Avhämtas av köpare i Forshaga Skived!
En bedårande antik docksäng 80 kr Virkad vimpelgirlang/flaggspel från Mokkasin (kanske går att se fler bilder på butikens hemsida ännu). Present, aldrig använd. 100 kr. Två vackra små förvaringskorgar för leksaker, i ull och bomullstygsfoder. Nedvikningsbara kanter. Från Norrgavels barnkollektion. Perfekt skick. 120 kr för dem båda tillsammans. Kollar inte mailen under sommarsemestern, så maila inte! Ring! Varorna finns att se i centrala Uppsala.
Gammal antik vit docksäng L:61cm,H:63cm,B:36cm 500kr eller högstbjudande Vit Lantlivs Lampfot H:36cm Vit Lantlivs Lampfot H:30cm 75kr/ st. Tel: 0736228871