Sökresultat för: ”

antik brons horn säljes

Tidigare utannonserade

Säljer en fin Katana, lätt och snabb, bladet tillverkad i muku tehniken av vikt stål (1060) i 1200 gånger, med Bo-Hi/ kanaler på båda sidor som MINSKAR VIKTEN på bladet och inget annat, absolut ingeting med "blodskåra" att göra som visa tror men detta är bara en myt. Tsuba i bronerad mässing habaki /krage i mässing Seppa/ovala brickor i koppar, Saya/fodralet tillverkad i hårt trä piano lack Kojiri i svart Buffel horn, längd på den är 105cm, Sori/Krökning på bladet 1,5cm, Tsuka/handtaget i hord trä lindad - Tsuka Ito i äkta Japansk bommul detaljer på Tsuka i brons och mässing, två Mekugi/Bambo pinnar i Tsuka. Bladet ÄR rakblads vass (vid intresse skickar video om det) sker pappret i små remsor i ett enda drag. Detta är inga billiga skräp svärd utan hantverk och kvalitet däreffter. OBS!, svärdet säljs inte till personer under 18 år!, svärdet kan användas både som "Stand" eller för lättare Tameshigiri/skerningar, efter betalningen snabb leverans eller hämtas på plats, vid intresse skickas närbilder på bladets struktur,M.V.H.
Säljer en fin Katana, lätt och snabb, bladet tillverkad av vikt stål (1060), med Bo-Hi/ kanaler på båda sidor som minskar vikten på bladet. Tsuba i blonerad mässing habaki /krage i mässing Seppa/ovala brickor i koppar, Saya/fodralet tillverkad i hårt trä piano lack Kojiri i svart Buffel horn, längd på den är 105cm, Sori/Krökning på bladet 1,5cm, Tsuka/handtaget i hord trä lindad - Tsuka Ito i äkta Japansk bommul detaljer på Tsuka i brons och mässing, två Mekugi/Bambo pinnar i Tsuka. Bladet ÄR rakblads vass Detta är inga billiga skräp svärd utan hantverk och kvalitet däreffter. OBS!, svärdet säljs inte till personer under 18 år!, svärdet kan användas både som "Stand" eller för lättare Tameshigiri/skerningar, efter betalningen snabb leverans eller hämtas på plats, vid intresse skickas närbilder på bladets struktur, om snabb affär något billigare dock bara på plats.M.V.H.
ANTIK BRONS HORN
ANTIK BRONS HORN
Hej,säljer min Iaido "Krysantemum Samurajsvärd-Katana" som är i perfekt skick,bladet är handsmidd i 1090 kolstål och med olika härdningar samt med kanaler på båda sidor av bladet,fast den är inte vass (dock vill man har den vass då skulle inte vara större problem att fixa detta eftersom detta är äkta kolstål). svärdet är 104cm.lång, fin balans,handtaget är tillverkad av hård trä med äkta svart rocka skinn samt lindat med silkesband,fodralet är också tillverkad ut av hård trä, svart piano lack samt krage vid öppningen av fodralet är tillverkat av Svart Buffels horn, knut på fodralet är av samma material som på handtaget,Parer tillverkad i brons med krysantemum blomman lika så på toppen av handtaget.Svärdet säljes inte till tonåringar som är inte myndiga.M.V.H.