Sökresultat för: ”

anteckningsbok skinn säljes

Tidigare utannonserade

Original Acne plånbok med 3 kortfack (ryms fler kort i varje), ett myntfack, ett sedelfack på sidan. Även plats för t ex penna och anteckningsbok/pass. Svart fint skinn och dragkedja och Acne logo i guldfärg. Inga skavanker! Då Acne inte har liknande ute till försäljning nu anses denna som åtråvärd och populär. Ca mått: 11*16 cm Jag bjuder på frakt vid snabb affär, möts ej upp!
Anteckningsbok i skinn Mått höjd 17cm bredd 12,5cm tjocklek 2,1cm Anteckningsboken är i perfekt skick
LOUIS VUITTON - LV - Axelremsväska (Herr) i Utah Leather 'Sac Plat' En vacker (herr)väska för dagligt bruk. Vuittons chefsdesigner Marc Jacobs var själv med och ritade denna kollektion. Denna messenger-väska tillhör kollektionen Utah, som görs av ett av Vuittons finaste lädermaterial. Kalvskinnet är kraftigt men mjukt, i en djup chokladbrun färg med vacker och handgjord struktur! Den har fint sömmade detaljer i s.k. 'saddle-stitching', i en matchande brun ton. Väskan är diskret präglad med ett LV-monogram i ena nedre hörnet. Remmen är lång, i ett rejält läder, och är justerbar med hjälp av ett mässingsspänne. Den kan antingen bäras i sin rem, eller underifrån (som en s.k. 'clutch'). Den rymmer dokument, telefon, nycklar, plånbok, anteckningsbok/kalender, pocketbok och dyl. föremål. Väskan har använts mycket varsamt. Där är en liten avmattning av skinnet vid de nedre hörnen, samt en liten naturlig ökning av oxideringen på blixtlåsen. I övrigt är väskan i mycket fint skick - utan skador eller fläckar vare sig på utsida eller insida - och kommer att åldras vackert; den är i ett högkvalitativt läder som bara lär öka i karaktär med tiden. Väskan har ett stort huvudfack med blixtslåsförslutning på ovansidan, två fack på varsin sida (även dessa försluts med blixtlås), samt ytterligare ett fack på insidan. Bredden är 35 cm, höjden 29 cm. Alla blixtlås, ringar och haklås är av rejäl kvalitet i en sober oxiderad mässing, med LV logotypen diskret ingraverad. Insidan är fodrad med ett fint vävt material - linne- eller bomullskanvas - i en khaki-ton. På väskan hänger en avtagbar adress-'tag' i samma material. Denna är vid köptillfället präglad i guld med initialerna 'C.L' och går att ersätta med ny som finns som reservdel i Vuittonbutikerna till en billig kostnad. Väskan är inköpt personligen i Louis Vuittons flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm och är fullständigt original. Märkning: LM0014. Säljes för 2600 kr plus frakt, eller för avhämtning i Skåne.
Väska i skinn med både litet handtag på axelrem. Ganska lätt , jätte-snygg och med god plats för Ipad och A4 bok/anteckningsbok . Bredd ca 35 cm och höjd ca 20 cm.
Bonnier Carlsen | Utg. 2014. Ej o.u. | Förlagsband. | 248 s. | 9789163879029 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Suggestiv identitetsthriller /p Kritikerrosade Maria Nygren är tillbaka med en identitetsthriller, som får det att krypa under skinnet. Nittonåriga Miriam kommer till Uppsala för att plugga religionsvetenskap, hon är på jakt efter något större än det stillastående liv hon just lämnat. En natt ser hon en tjej hoppa i Fyrisån, Miriam kastar sig efter och får med henne upp till ytan. Hennes namn är Sofia och hon överlever, men hamnar i koma. Sofia är allt Miraim skulle vilja vara: vacker, oberäknelig och med världen för sina fötter. I hennes väska hittar Miriam en anteckningsbok och från det ögonblick hon börjar läsa är hon fast. Oförmögen att släppa taget. Hon nästlar sig in i Sofias liv, i hennes familj - med den hemlighetsfulla mamman och den karismatiske brodern - och låtsas ha varit henne vän. Snart blir lögnerna till ett finmaskigt nät, omöjligt att ta sig ur. Vad händer när, eller om, Sofia vaknar? Miriam om natten är en suggestiv identitetsthriller om drömmen att få ömsa skinn och lämna sitt gamla jag bakom sig - bli något stort och fantastiskt. Någon värd att älska. /p ""En gammal myt blir ny med kvinnliga förtecken och placerad i en på kornet välfångad studentmiljö. Imponerande, alltifrån de kluriga kapitelrubrikerna till de mångfasetterade personporträtten. Miriam om natten är ytterst välskriven och svår att lägga ifrån sig."" Gull Åkerblom, BTJ-häftet /p | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.