Sökresultat för: ”

ansvarsfull medryttare karlskrona säljes

Tidigare utannonserade

Söker en ansvarsfull och seriös medryttare ca 2 dagar/vecka till trevlig fjording av den nättare typen. Trevlig i hantering och med egen motor, snäll att rida ut på men kräver en van ryttare. Står i kollektivstall strax utanför Karlskrona, körkort är en fördel för att ta sig dit. Ridhus och trevliga uteridvägar finns. Söker främst dig som tycker om att rida ut/motionsrida. Vid intresse berättar jag gärna mer om henne och vad det kommer att innebära i form av stallsysslor de dagar du har henne. Viss betalning kommer att bli aktuell dock inga fantasisummor :)
Söker en ansvarsfull medryttare till mitt fjordsto p.g.a att nuvarande medryttare tyvärr inte har möjlighet att fortsätta. Behöver hjälp 2 dagar/vecka och främst med fokus på att hon får komma ut. Välriden och trevlig i all hantering, 140 cm i mkh och av den något smäckrare typen. Du kommer att hjälpa till med stallsysslor de dagar som du har hand om henne då hon är uppstallad i ett kollektivstall strax utanför Karlskrona. Låter detta intressant, maila och berätta mer om dig själv.
Vi har fyra trevliga halvblod som vill motioneras. Tyvärr har vi svårt att hinna med alla fyras behov då vi arbetar hela dagarna. Vi erbjuder en trevlig miljö med många ridvägar, väluppfostrade, välutbildade hästar i olika åldrar. Du har verkligen chans att utveckla ditt hästintresse hos oss om du är pålitlig, hästvan, öppen och initiativtagande. Vi bor mitt ute på landet så körkort är ett måste, i gengäld erbjuder vi gratis ridning. Detta passar en lite äldre erfaren ryttare eller mamma, pappa + tonåring.
Jag söker dig seriösa, noggranna och ansvarsfulla person över 18 år, gärna vuxen, som kan hjälpa mig 2-3 dagar i veckan med skötsel/ridning av min arabvalack på 23 år. Maxad D-ponny, 148 cm. Han är jättepigg för sin ålder så låt inte åldern avskräcka dig! Otroligt snäll och trygg i all hantering, vad gäller både skötsel och ridning! Går på lösdrift i Lösen, Lyckeby. Fina ridvägar och även tillgång till paddock. Är du intresserad av att bli halv- eller delfodervärd är det ännu bättre! Helfodervärd kan diskuteras om rätt person "dyker upp". Skriv och berätta om dig själv och vad ett medryttarskap eller ev del-halvfodervärd innebär för dig. Mvh Marie
Hej! Jag är en ansvarsfull tjej på 18år som söker en medryttar häst. Jag bor i centrala Jämjö, så mina bussförbindelser är bra, jag har dock inte körkort eller moped. Lite om mig. Jag heter Jennifer, är 18 år och har ridit i ca 6-7 år varav 5 år på Grönadals ridskola. Jag har haft sommarhäst någon sommar och har blivit väldigt hästvan. Jag är en lugn och ansvarsfull person, har ridit de flesta "sorters" hästar (lugna,tempramentfulla, hoppiga,envisa,lata) så det är ingen häst som avskräcker mig. Jag tycker om att hoppa och det är gärna något jag gör om hästen tycker som jag, annars vill jag även bli bättre i dressyr. Skogsridning är något som jag gör varje dag om sommaren så det är inget problem om det inte finns tillgång till paddock. Jag väger 60kg och är 1.61 lång så maxad C-ponny är det minsta jag kan sträcka mig till mkh.mässigt. Jag hjälper mer än gärna till i stallet med sysslor och övrigt så många dagar i veckan du behöver mig, om du är intresserad av att ställa frågor eller prata om annat, tex om provridning, månadskostnad eller dylikt så är det bara till att höra av dig via mail som ofta läses dagligen eller mobilen som jag alltid har med mig. MVH Jennifer