Sökresultat för: ”

anslagstavla shabby chic säljes

Tidigare utannonserade

En kul variant passande i det lantliga hemmet. Häng den i köket och skriv ditt favoritrecept eller din kom ihåg lista eller varför inte dagens middag ? Häng den i hallen och skriv ett kärleksfullt meddelande till din kära som kommer hem Många användningsområden finns det, bara fantasin sätter gränsen Måtten är 49 cm bred och 48 cm hög Upphängningskrokar finns på baksidan Pris 340:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två stycken likadana fönster, perfekta till inredning, dekoration. Kan ex användas som tavla, göras om till spegel, anslagstavla mm. 350 kr/st. 600 kr för båda.
Blå gammal hörnhylla 55 cm hög, nedersta hyllas djup 32 cm. 500.- Anslagstavla 40×50 cm 200.-
Vill du ha en snygg inredningsdetalj? Här har du unika, snygga & praktiska anslagstavlor att sätta upp små meddelanden på. Passar i alla hem och har den shabbiga lantliga looken som är väldigt inne just nu. Intresserad ? Ring, maila eller skicka ett sms. De går även att välja egen text på tavlorna. /Liza
Mycket fin anslagstavla i shabby chic för det nära och kära i sitt liv. Mått: 50x3x65 cm 398:-. Stort nyckelskåp 30x9x40 cm med låda, 449:-. Lådhållare med zinkkrukor 46x13,5x28cm, 329:-. Det finns mycket mycket mer på Webshopen. Eller om ni tar en tripp till Själevad , Örnsköldsvik. Trevlig Sommar på er alla !