Sökresultat för: ”

anslagstavla magnet säljes

Tidigare utannonserade

Ont om plats? Komplett för det lilla hemmakontoret. Litet skrivbord i massiv ek med medar för att fästa kontorsstol 2 lampor anslagstavla med magneter papperskorg i stål skrivare/scanner med separata färgpatroner(Brother DCP-117C) köpt på Elgiganten för 1000:- tavla Uppskattat nypris 2500:-, ge mig ett symboliskt bud då jag tycker de känns fel och slänga sakerna Allt finns på Amiralsgatan 92A i Malmö.
Säljer mitt skrivbord från IKEA eftersom jag ska flytta hemifrån. På skrivbordet finns en magnetiskanslagstavla som man kan skriva på, tidningshållare, hållare för stationär dator och bra hyllor att förvara saker på. Hållare för sladdar som monteras på undersidan av skrivbordet ingår i priset. Skrivbordet är just nu nedmonterat men manual finns så att ni själva lätt kan montera ihop det igen. Förutom ett tum-avtryck på bordsskivan är skrivbordet i bra skick. Det finns en liten gulnad fläck uppe i ena hörnet på anslagstavlan och en liten spricka på hyllan precis under anslagstavlan. Skrivbordet finns i Munka-Ljungby ca en mil utanför Ängelholm.
Säljer nu vårt datorbord, inköpt på IKEA för ca fem år sedan. Det är något slitet, men fullt användbart. Utdragbar skiva för tangentbord, magnetiskanslagstavla, två flyttbara hyllplan, sex stöd för böcker/pärmar på ovansidan - även de flyttbara. Hyllan som ska sitta under anslagstavlan har vi plockat bort. Vi har kvar hyllplanet, men hittade tyvärr inte skruvarna. Den borde dock gå att montera ändå, om man är lite händig. Hålet under anslagstavlan har vi sågat ut för att kunna dra sladdar där.
Magnettavla från IKEA i vitt och orange Orangea "fickor" för t.ex. foton. 55.5x82 cm