Sökresultat för: ”

annorlunda soffbord säljes

Soffbord

Skövde
soffbord

Jönköping

Tidigare utannonserade

Svart, vackert, gediget bord, mycket annorlunda med snirklar och grejer, säljes. Stabilt! Passar bra som soffbord eller "side board". Höjd ca 60 cm och ytan 93 x 52 cm. Säljes för 700 kr! IKEA Malm byrå 6 lådor vit säljes. Bra skick, lite skavd på den nedersta lådan. Ordinarie pris 1195 kr, mitt pris 500 kr. IKEA Malm byrå (nattygsbord) 2 lådor vit säljes. Bra skick. Ordinarie pris 449 kr, mitt pris 200 kr. Köp båda Malm för 600 kr! Se bilder på dessa på ikea.se - sök på Malm. Välkommen att e-maila om du är intresserad!
Jag säljer nu mina vardagsrumsmöbler som jag tycker mycket om men tyvärr inte har plats för. De är riktigt gedigna och högkvalitativa. Jag köpte dem begagnat för något år sedan och om jag minns rätt var de köpta som ett set hos något som jag tror hette Annorlunda Möbler i Kållered eller liknande. Nypriset fick jag höra låg på cirka 20 000. Materialet är massivt trä av något finare träslag som jag inte minns namnet på.
Jag säljer nu mina vardagsrumsmöbler som jag tycker mycket om men tyvärr inte har plats för. De är riktigt gedigna och högkvalitativa. Jag köpte dem begagnat för något år sedan och om jag minns rätt var de köpta som ett set hos något som jag tror hette Annorlunda Möbler i Kållered eller liknande. Materialet är massivt trä av något finare träslag som jag inte minns namnet på. TV-bänken: 1500:- Bordet: 800:- Paketpris: 2000:-
Mycket annorlunda soffbord i matt rostfritt stål. Ytterst lätta att få plats med. Pris per styck: 235 Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: OK skick. Bordsytan något repiga. Mått: Höjd: 55 cm, Bredd: 36 cm, Djup: 53 cm Uppge artikelnummer 26138.
L: 128 cm B: 75 cm H: 56 cm Ett annorlunda soffbord med lös mittenplatta, ngn slags träfiberskiva som går att klä själv på båda sidorna och vända på! I nuläget är det klätt med olika plastmattor! Bara fantasin sätter gränser! Lättskött och enkelt att hålla rent! Träslag på bordet okänt, mellanbrun färg, ser ut som mahogny! Finns i Tallboda! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.