Sökresultat för: ”

annorlunda soffa säljes

Tidigare utannonserade

Vi säljer nu dessa två läckra fristående soffor i loungestil pga flytt. Stilrena och bekväma soffor med annorlunda design. Endast 3 månader sedan inköp så sofforna är som nya! Specialbeställda från Bolagret, Stockholm, soffan finns inte längre att få tag på (utgått ur sortimentet). Färg: Grå med kromade ben Mått: B 245cm, D 90cm, H 70cm Sittdjup: 60cm Sitthöjd: 44cm Inköpspris: 7 000:-/st NU: 5 800:-/st Vi ser helst att man köper båda sofforna tillsammans och erbjuder därför ett paketpris på: 11 000:-/2 st Vid intresse och mer information, maila.
Hej. Köpte två st. divansoffor för typ tre månader sedan och hade då tänkt mig att bygga ihop dem till nåt kul och lite annorlunda... Gjort som ovan sagt... och väl klat så tyckte jag väl inte direkt att det blev så bra ändå... Så jag köpte en hel ny soffa istället...!!! Så e d ibland... Så nu säljer jag mina två soffor som e typ nya och kostat 4500:- styck för typ 2500:- styck... Först till kvarn gäller...!!! Ring vid fler frågor. Mvh.
Denna extremt härliga och lite annorlunda köks soffa behöver ett nytt hem. Den har ett lock och innanmäte som är perfekt att gömma saker i, har använt min till att gömma undan återvinnings insamlingen i.. Perfekt. PS. Har lite dålig kamera så soffan kommer inte riktigt till sin rätt. Men den är en höjdare.. Mått: Höjd armstöd: 76 cm Höjd rygg: 80 cm Längd: 163 cm Sittbredd: 50 cm
Hej Säljer en jättefin brun soffa i kanonskick. Köpt på Rum& Interiör för drygt två år sedan och endast använd som finsoffa. Fin annorlunda form på soffan som både är svängd undertill och på ytterkanterna. Färgen är svår att få bra på bild, men det är en snygg brun färg med lite svarta inslag. Väldigt mjuk och skön samtidigt som kuddar och sittdynor behåller formen. Mått L:230,D:90, H:73 Nypris 10495 kr Mitt pris 2900 kr Vi bor i Skarphagen. Djur- och rökfritt hem! Välkomna att komma och titta på den.