Sökresultat för: ”

annorlunda matbord säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu min 1:a på 44 kvadratmeter. Den ligger på första plan och har därför en jättefin uteplats direkt utanför vardagsrummet. Köket är stort och där finns plats till att ha ett matbord. Sedan är det ett mysigt vardagsrum/sovrum. Det finns även ett förråd i trapphuset som tillhör lägenheten. Hyra: 2331 kr/månaden, inkl. Värme, VA, kabel-TV och bredband. Fastighetsföreningen är Brf Annorlunda, och området är lugnt och stillsamt. Utgångspris: 300.000 kr eller högstbjudande. Ring eller maila vid intresse, svarar jag inte lämna ett meddelande så ringer jag upp. Mvh Emely
Matbord från Ikea (2006) säljes tillsammans med fyra ARON-stolar från samma år för 900 kr. Bordet och stolarna är i björk och stolarna är helt nyomklädda med tyget HILDASIA, design Boel Jansson. Det finns en inbyggd iläggsskiva i bordet. Den fälls ut när man drar isär bordsskivorna. Skivan har en något annorlunda nyans då den ej har blivit exponerad för solljus på samma sätt som resten av bordet.
"Drick och njut med slowine" är en härlig hyllning till vinet. Carlo Barsottis budskap är att vin är ett livsmedel som har sin naturliga plats på matbordet och vid måltiden, prescis som vattnet. som läsare förs man in i vinkulturen och dess rika värld. Här berättas om vinodling och skörd, om de enskilda, privata odlarna men också om familjeföretag. Slowine bygger på naturliga processer och varsam hantering. Slowine är nära förbundet med Slow Food. Boken är generöst illustrerad med privata foton och mer allmänna bilder i färg och svartvitt. Inb. med skyddsomslag. Carlsoon Bokförlag. 2008, 176 sid. Mycket gott skick
Bortskänkes matbord och 4 stolar i gott skick. (Det finns dock några skador på bordsskivan). Passar perfekt till landet eller det lilla köket. Bord (längd 118 cm, bredd 74 cm, höjd 74 cm). Stol (bredd 41 cm, djup 47 cm, höjd 90 cm, sitshöjd 44 cm, sitsbredd 41 cm, sitsdjup 41 cm). http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50211104/ Dock är stolsryggen lite annorlunda än i länken till IKEA, se bild.
Vitt matbord från IKEA med 6 st stolar "Ingolf" från IKEA. Allt i mycket bra skick. Nypris för stolarna är 499 kr styck. Nypris för bordet är ca 2500 kr. Stolarna är samma som de på bilden, bordet ser något annorlunda ut men är väldigt likt. Mått på bordet är 150 cm x 85 cm. Kan även förlängas stegvis då det är utdragbart till max ca 200 cm. Hämtas i Vasastan. Nås via mail. Pris 1500 kr för allt eller bud.