Sökresultat för: ”

annorlunda hyllor säljes

Tidigare utannonserade

Nypris 2495:-. Höjd upp till bordskivan ca 80cm. ca 1 m brett. ca 55 cm djupt och höjden hela vägen upp inkl hyllan är ca 101 cm. Ytan på bordet fram till den fina hyllan med brevfacken är ca 36,5 cm. Vi har älskat detta fina skrivbord och alla min dotters vänner har varit så avundsjuka på hennes fina bord så det smärtar mitt hjärta att behöva sälja det nu pga platsbrist. Bordet har alltid varit rök och djurfritt.
En jätteläcker och annorlunda bokhylla som vi haft till vår son. Den är ca 93 cm bred och ca 200 cm hög. De tre översta hyllraderna är ca 23 cm djupa och de understa tre är 30 cm djupa. Kan inte minnas vart vi köpte den då vi köpte flera möbler samtidigt från många olika ställen. Pris 600:-. Vid avhämtning och affär före 20 juli 500:-. Har stått i ett djur och rökfritt hem.
Gammal gråblå stor skänk från gården Turas i Linsell, Härjedalen. Annorlunda med en hylla upptill med lucka. Pris 2900kr. Fler bilder och info finns på vår hemsida: www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.
Tre fina garderober med dörrar i björk! Har bara tagit bild på en eftersom dom andra två står i förrådet! Garderoberna är 210cm höga, 59,5cm breda och 56,5cm djupa! Alla ser ut som den på bilden utvändigt, inredningen är lite annorlunda! Garderob 1: Bilden Garderob 2: 2 utdragbara lådor och resten hyllplan Garberob 3: 4 hyllor längst ner samt resten hyllplan Pris 600 kr styck eller 1500 för alla tre nypris 4000kr styck Maila helst inte utan smsa eller ring
Säljer ett fint och annorlunda vitrinskåp och bokhylla. Vitrindelen har skåp under (med ett hyllplan)och glasöverdel, med glashyllor. Den delen är 75 cm bred och 176 hög. Den går att dela i två delar där skåp och glas möts. List med dold belysning på översta glashyllplanet. Bokylledelen har skåp undertill (med ett hyllplan) och hyllplan på överdelen. Även den går att dela i två. Den är 50 cm bred. Bokyllan-vitrinet har några år på nacken med små skönhetsfel men på det stora hela mycket fräsch. Pris: 400 kr Hämtas i hagsätra