Sökresultat för: ”

annons petit brabancon blandras säljes

Tidigare utannonserade

Nu har denna underbara lilla tik fyllt 8v och vill hitta sin nya familj. Hon är en väldigt framåt och glad liten tjej som älskar allt och alla. Väldigt pussig och gosig. Kommer att bli en fin familjehund med bra och stabilt psyke. Båda föräldrarna är jätte mysiga och lugna. Pappa Yorkshireterrier och mamma PetitBrabancon. Hon är leverans klar och givetvis vacc, bes, chippad, avmaskad och reggad i jbv. Ring gärna, inga mail tack.
Endast en tik kvar! Valpen är van vid andra hundar, stora som små. Hon är vaccinerad, chippad och vet.besiktigad vid leverans. Hon är 8 veckor och kan flytta hemifrån nu. Vill du ha en liten trevlig sällskapshund som är kapabel till rejäla promenader och friluftsliv och som kommer att vara en trogen kamrat? Vill du ha en hund som inte fäller hår? Ja, då har du möjlighet att skaffa en sådan nu? Maila gärna om du har frågor! Valpen är blandras med Yorkshireterrier/ Griffon petit brabancon/ Malteser Fler bilder finns!
Pigga o Glada Aktiva Valpar Är som en valp ska va.. Tikar är det. Mamma är: Petit Brabancon (Korthårig Griffon ) Pappa är: Yorkshire Terrier Vid Lev: Vet Besiktade Chippade Avmaskade 3 gånger Vacc Vid Leverans är dom 8 veckor. Född den 4/7-2013. Valpen blir cirka 3½-5 Kg Mank 20-23 Inte mycke pälsvård. Jag bor i Mariestad. Är ni int av valp.RING DÅ.. SITTER INTE VID DATAN HELA TIDEN. Jag kan skicka mer bilder efter samtalet. Ingen Foder värd Inte på avbetalning. Välkommen hem till mig o se på dom små. hur dom bor hur dom är på hemma plan.
BOR I MARIESTAD. Mamma är: Petit Brabancon (Korthårig Griffon ) Pappa är: Yorkshire Terrier Vid Lev: Vet Besiktade Chippade Avmaskade 4 gånger Vacc Vid Leverans är den 8 veckor. Har fått sin spruta nr 2. Vacc om 8 mån Född den 4/7-2013. Valpen blir cirka 3½-5 Kg Mank 26-29 Inte mycke pälsvård. OBS OBS JAG BOR I HASSLE MARIESTAD. Är ni int av valp. RING DÅ.. SITTER INTE VID DATAN HELA TIDEN. Jag kan skicka mer bilder efter samtalet. Tele 0501 20641 mobil.. 0727 450 690 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Jag heter Maria, är 30 år gammal och söker en vuxen hund. Gärna från 1-4 år gammal. Har tidigare haft en blandras mellan petit brabancon/papillon. Söker nu en liten hund och gärna då en mops, petitbrabancon, boston terrier, eller en blandras med dessa raser i sig. Kan även tänka mig en staffordshire bullterrier. Givetvis ska hunden vara frisk och alla veterinärbesiktningar ska vara gjorda inkl. intyg. (söker inte importhund). Jag gillar att vara ute och springa och vara ute i naturen så jag vill gärna ha en hund som tycker om det. Men den ska likväl tycka om att mysa hemmavid och krypa upp i soffan. Ser gärna att ni bor i Göteborg med omnejd så man smidigt kan komma och hälsa på hunden i första skedet. Har ni en hund som passar in på denna beskrivning så får ni gärna mejla mig. Hälsningar / Maria