Sökresultat för: ”

annestad säljes

Tidigare utannonserade

Superfin och fräsch etta hittas ute i Annestad i Bunkeflostrand. Söker arbetande man/kvinna som kan flytta in 1 juni. Vid inflyttning betalas en deposition som motsvarar en månadshyra, den får man tillbaka när man flyttar därifrån. Lägenheten är på 33kvm, markplan, det ingår tvättmaskin och torktumlare. Det finns två uteplatser varav en är under tak. Genomgående. Stort fint badrum med dusch. Rymligt kök med plats för diskmaskin. El och kabel-tv ingår i hyran. Endast seriösa personer sökes. Studenter undanbedes. Maila mig vid intresse.
Vill byta vår 3:a mot två mindre lägenheter. Antingen mot två ettor eller två tvåor eller en etta och en tvåa. Lägenheten ligger i nybyggda området Annestad i Bunkeflostrand. Det är en nybyggd lägenhet från 2008 i jättefint skick. Det finns tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i lägenheten. Stor uteplats i en loftgång och en fransk balkong. Det finns möjlighet till garageplats eller parkering i anslutning till lägenheten. Områden som vi är intresserade av är Slottsstaden, Rörsjöstaden, Västra hamnen, Triangeln och Möllan. Maila gärna för intresse och bilder.
Liten 3:a på 60 kvm i Annestad, Bunkeflostrand uthyres med förstahandkontrakt, Inflyttning 1 juni. Lägenheten är ljus med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, vita väggar och ek golv. Badrummet är helkaklat, har tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. 4/4 våningen med hiss och en härlig balkong på 8 kvm i söderläge. Parkerings finns att hyra för 175 kr/mån. Området har många grönområden, är mycket barnvänligt , nära strand och bra förbindelser till både hyllie arena, öresundsbron och stan. 1 månads deposition krävs till hyresvärden. Endast seriösa svar och inga betalningsanmärkningar. Ring eller maila vid intresse då det är först till kvarn och snart inflyttning.
Underbar och fräsch lägenhet med stor terrass i ett barnvänligt område uthyres för en period på ett år ev. längre. Lägenheten ligger i fina omgivningar i det populära Annestad, nära till havet och 5 min från Öresundsbron. Lägenheten uthyres fullt möblerad. I hyran ingår värme, vatten, og trådlöst internet. Lägenheten är ledig från maj 2012. Hyra+ deposition, samt goda referenser krävs. Maila för mer info.
Kanslihuset har en tvåa till uthyrning med inflyttning den 1 juli. Fastigheten är byggd 2008 och håller en hög standard med genomgående ekparkett och helkaklat badrum. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Lägenheten har öppen planlösning där kök och vardagsrum är integrerat. Lägenheten har balkong. Hiss finns i fastigheten. För att få lägenhet hos Kanslihuset krävs det att man har fast arbete och inga betalningsanmärkningar. Anställningsavtal och lönespecifikationer kommer att efterfrågas. Är du intresserad av denna lägenhet så var vänlig och svara på annonsen. Välkommen med din ansökan!