Sökresultat för: ”

annedal säljes

Tidigare utannonserade

Välplanerad lägenhet i Annedal (mellan Vasa och linne), ligger på fjärde våning av sex, hiss finns. Balkong mot stor innegård. Nära till i princip allt! Hemköp 2 minuter , spårvagn precis nedanför, apotek och stort utbud av restauranger och dylikt finnes på Linnégatan ett stenkast bort! Jag och min sambo trivs superbra här men känner att det inte hade skadat med en större lägenhet, därav ingen brådska utan söker efter att rätt byte ska dyka upp! mvh / Frida
Denna kurs är för dig som vill få en bättre kommunikation med din hund. "En bättre relation med din hund" får dig att hitta motivationen och glädjen att träna hund! Vi lägger en stor vikt på att utveckla och inspirera hundägare. Genom träning i en samlad grupp får både ägaren och hunden redskap som ni kommer ha nytta av livet ut. Vi kommer ha 5 träffar där vi bland annat kommer träna hundmöten, hur man får sin hund lugn, lekar, kontaktövningar och klickerträning. Kursern startar April 2. Annedal Sala. Maila för mer information.
Hej! Jag & min man ska separera & jag söker därför en lägenhet i centrala Gbg, helst Linné med omnejd men Majorna, Masthugget, Vasa, Heden, Annedal etc går bra. Jag är en mycket skötsam person och har ordnad ekonomi dvs fast, bra inkomst - kan även tänka mig att betala flera förskottshyror samt ersättning för eventuell renoveringkostnad. Jag är rök % djurfri. Är intresserad av att hyra minst ett år, helst längre men oxå av eventuellt förstahandskontrakt i framtiden.
Hej! vi är ett studerande par som söker någon som vill hyra ett rum i vår trea. Lägenheten är på 75 kvadrat meter och är centralt belägen nära till fik, restauranger, buss- och spårvagns förbindelser. Eftersom vi båda är vegetarianer skulle det vara fint om du också var det :) hör gärna av dig om du vill veta mer om lägenheten, vilka vi är och/eller är intresserad av att ta dig en titt på rummet!
Hej! Jag heter Elin, jag är 27 år. Jag söker en möblerad fräsch lägenhet att hyra från ca. 1 okt till slutet av december (detta kan diskuteras). Letar efter en 1:a eller 1,5 i centrala Göteborg, gärna Annedal. Maxhyra 5000:-. Med önskan om att el, värme och vatten ska ingå i hyran. Jag är lugn och skötsam, inga betalningsanmärkningar, inga husdjur, rökfri. Hör av dig via mail så hör jag av mig! Med vänliga hälsningar Elin