Sökresultat för: ”

annas medelhavsmat säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer 8 kokböcker: - Energy Mat för liv och hälsa; Nic Rowley & Kirsten Hartwig - Annas medelhavsmat; Anna Bergström - Matbröd, baka världens bästa bröd; Annica Triberg & Albert Håkansson - Italienskt, 53 läckra och fräscha recept från det italienska köket - Livets goda - Läsarnas egna recept - Livets goda - Baka smalt - Livets goda - Småkakor - Livets goda - Matbröd & Surdeg 30:-/st eller alla 8 för 150:-
Bokförlaget Semic. 1:5 uppl. 2005. 112 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mindre bruksspår. Gott skick. En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet - där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer. Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.
Bokförlaget Semic. 1:a uppl. 1999. 112 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Nära nyskick. En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet - där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer. Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.
Se flera bilder! Semic. 5 tryckningen, 1 uppl. 2005. 112 s. Inbunden. Förlagets dek. kartonnage. 19,5x16,5cm. 330 gram. Mycket gott skick. Ur baksidestexten: Maten i Medelhavsländerna är spännande, färgstark, kryddoftande, och dessutom nyttigare än det mesta. Medelhavsmaten har alltid funnits med i alla Anna Bergenströms författarskap. Hennes föräldrar växte nämligen båda upp i södra Frankrike, närmare bestämt i Provence, där maten ju av tradition har inslag från Marocco, Tunisien, Algeriet och Italien. I ANNAS MEDELHAVSMAT finns mycket av allt detta och dessutom recept från Grekland och Spanien.
Bokförlaget Semic 2006. Inbunden, kartonnage, 112 sidor, 320 gram. Nära nyskick. En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet - där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer. Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.