Sökresultat för: ”

anläggare sökes skåne säljes

Tidigare utannonserade

Information om uppdraget Vi söker nu markanläggare till vår kund i Malmö. Som markanläggare kommer du bl a arbeta med plattläggning, montering, snickerier mm. Du kommer arbeta med allt i och på mark. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstider är mån-fre kl 7-16. Du kommer de första månaderna vara anställd via StudentConsulting för att sedan anställas direkt av företaget. Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. De anlägger och sköter utemiljöer som skapar goda värden för fastighetsskötare. Kunskaper för uppdraget Vi söker nu dig som är social, noggrann och pålitlig. Vi ser gärna att du har utbildning inom Säkerhet på väg, Heta arbeten och gärna VA-kompetens. Du bör ha maskinvana sedan tidigare, då av bl a grävare, små lastare, minitraktorer, lift. All utbildning inom branschen är meriterande. Det är ett krav att du har B-körkort. Har du CE-kort är det en stor merit. Är du den vi söker? Sök då redan tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
JobbeskrivningVi arbetar med rikstäckande och lokalt stora kunder inom bygg och anläggning. Vi söker dig som letar efter en ny tjänst inom dessa områden. För kunds räkning söker vi nu anläggningsarbetare med placering i Skåne. Vi erbjuder dig en heltidsanställning hos oss med bra lön. Personliga egenskaperVi tror att du har yrkesbevis för anläggningsarbetare och några år inom branschen. Du kommer att få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter i bred variation beroende på arbetsplats, allt från att sätta kantsten och lägga plattor till rörläggning och anläggning kring vägar. Om du har Vägverkets säkerhetsutbildningar är detta meriterande. Du är välkommen att ansöka till oss via mail malmo@uniflex.se eller smsa din yrkestitel (ex: anläggningsarbetare) till oss på 0736-006849 så ringer vi upp dig och bokar en intervju.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns idag på 40 orter i Sverige samt i Manchester, Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång. Som anställd hos Uniflex får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och får bred erfarenhetav arbetslivet. Vi erbjuder arbeten inom många olika yrkesområden. Vi har allt från extraarbeten till vanliga heltidsanställningar. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Området Bygg växer och därför söker vi just nu anläggningsarbetare med yrkesbevis för kunds räkning. Arbetsuppgifterna består i sedvanliga uppgifter för en anläggningsarbetare. Personliga egenskaper Det är ett krav att du har yrkesbevis och erfarenhet från branschen. Du ska vara en lagspelare som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Om du har Vägverkets säkerhetsutbildningar är detta meriterande. Vi har löpande urval så välkommen in med din ansökan till malmo@uniflex.se omgående eller genom att logga in på vår hemsida! Märk din ansökan med 'Anläggningsarbetare'.
Information om uppdraget Vi söker nu dig som vill vara uthyrd som markanläggare till vår kund i Malmö. Som markanläggare kommer du bl a arbeta med plattläggning, montering, snickerier mm. Du kommer arbeta med allt i och på mark. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstider är mån-fre kl 7-16. Du kommer de första månaderna vara anställd via StudentConsulting för att sedan anställas direkt av företaget. Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. De anlägger och sköter utemiljöer som skapar goda värden för fastighetsskötare. Kunskaper för uppdraget Vi söker nu dig som är social, noggrann och pålitlig. Vi ser gärna att du har utbildning inom Säkerhet på väg, Heta arbeten och gärna VA-kompetens. Du bör ha maskinvana sedan tidigare, då av bl a grävare, små lastare, minitraktorer, lift. All utbildning inom branschen är meriterande. Det är ett krav att du har B-körkort. Har du CE-kort är det en stor merit. Är du den vi söker? Sök då redan tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi växer inom bygg och anläggning! Vi söker därmed anläggare i skåne för uppdrag hos kund. Vill du jobba hos oss på Uniflex och vara en del av vår framgång? hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät inom byggbranschen! Skicka ett SMS med ordet "anläggare" till 0736006840 så ringer vi upp dig och bokar in en intervju! Hoppas vi ses snart!