Sökresultat för: ”

ankor rasen pekingankor säljes

Tidigare utannonserade

Två stycken svartvita myskankor, honor Två stycken pekingankor, en hane och en hona. En vit tupp och en brun höna av rasen hedemorahöns. Dessa små djuren söker nytt hem snarast! De är vana att gå ut om dagarna, och när det blir skymning går de in i ankgården igen! Både hönan och ankorna lägger ägg! Ring eller smsa, pris ej viktigt!
Vi har 14 pekingällingar som söker nya hem. De kläcktes 2012-07-22. Pekinganka är en "Kalle Anka-anka" som som vuxen är vit med gul näbb och gula fötter. Rasen är ganska stor, växer snabbt och lägger många ägg. Jag kan maila bild på de vuxna djuren vid intresse. Ällingarna kommer att behöva värmelampa eller värmetak till de är ca 4 veckor. Pris/st: 50 kr + 10 kr/levnadsvecka tills de kan könsbestämmas säkert. Därefter 150 kr för en anka(hona) och 75 kr för en drake (hane). Vi kan ordna transport utefter vägen mellan Mora (Sollerön) och Stockholm varje måndag kväll såväl via Falun- Gävle-Uppsala som via Sala-Enköping (men inte samtidigt!)
Hej under våren kommer jag kläcka och sälja kycklingar av följande raser: brahma silke sussex welsumer new hampshire p rock skånsk blomme svensk dvärg öländsk dvärg dvärgkochin favarolle wyandotte gotlandshöns mfl broncekalkoner myskankorpekingankorblekingeankor och svensk gul anka gässlingar japanska vaktlar belgiska jättar. har även vuxna avelstuppar av dom flesta raserna och en del dvärghöns till salu. även blandraskycklingar =) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en flock pekingankor,en hane o två honor 400 kr för hela gruppen. Födda september-12. Har även rouenankor över, flertal hannar. Kan släppa en hane o en hona ihop 150 kr för båda. Rouenhanne 100 kr. Om man inte vill kläcka ungar så är det jättetrevligt att ha ett gäng hannar,dom har vackrare fjäderdräkt och har ett tystare läte. Det krävs en äggkläckare för att få ungar dessutom. Dom flyger inte och äter mördarsniglar och går aldrig långt hemifrån. Födda september -12 Vi har för många höns just nu alla har precis börjat värpa. Värper mycket. Köp en lagom flock på 5 höns och en tupp för 750 kr. Tuppar 50kr, höns 150kr. Rasen är loman. Mycket lugna trevliga och sociala höns. Började värpa i januari, födda i augusti och september.