Sökresultat för: ”

ankdammsgatan 42 säljes

Tidigare utannonserade

En rymlig fyra med ett stort vardagsrum, 2 större sovrum och 1 sovrum/matrum. Kök med matplats för 3-4 personer, nyrenoverat badrum med plats för tvättmaskin, balkong, 2 källarförråd. Stambytt 2011. Tvättstugan i källaren. Säkerhetsdörr. Centralt i Solna nära till till T-bana och bussar och ändå väldigt lugnt. Vardagsrummet med balkong och två sovrum vetter mot Skytteholmsparken. Önskemål: Ej stambytta lägenheter är inte av intresse. Helst med balkong/terrass. Ett byte till två lägenheter: en trea plus en etta-tvåa är också av intresse.
Nära Solna Centrum med tunnelbana, bussar och pendeltåg. Busshållplats finns alldeles utanför dörren och på baksidan huset har vi den underbara skytteholmsparken med plaskdamm, grönytor, områdets finaste lekplats och fotbollsplaner. Har matbutik, förskolor och skola väldigt nära. I huset finns det två hissar, stor tvättstuga och stora torkrum. Otroligt öppet. ljust och trivsamt med nymålade väggar i hela lägenheten. Vi vill byta mot en större lägenhet (gärna en blivande bostadsrätt eller i en bildad BRF). Även av intresse är friköpt radhus eller villa.
Välplanerad ljus lägenhet om fem rum och kök, två toaletter och dusch. Det finns möjlighet att själv sätta in tvättmaskin. I hyran ingår vind- och källarförråd, Kabel-TV (grundutbud) samt varmvatten. Stort vardagsrum med parkettgolv. Kaklat badrum, golvklinker med värme, elektrisk handdukstork. Fantastiskt fin och fri utsikt över skytteholms grönområde, idrottsplats och Solna Centrum. Nära till tunnelbana, tvärbana, bussar, affärer, dagis och skolor. 3 km till Bromma flygplats. Huset byggt 1958. Under 2011-12 genomfördes omfattande upprustning och renovering av fastigheten. T ex stambyte (avlopp och tillopp), elstammar inklusive säkringsskåp, renovering av badrum, toalett och kök samt nya hissar. Garage finns i huset (kö).
Högt och fritt läge med utsikt över Skytteholms grönområden och idrottsplats. Egen varmgarageplats i huset hör till lägenheten för den som är intresserad. Stambyten inklusive renovering av badrum, toalett och kök pågår och beräknas vara klara under våren 2011.
trevlig lägenhet med balkong mot mysiga skytteholmsparken.stort vardagsrum ca 40 kvadrat,huset håller på att stambytas,blir färdigt till hösten.