Sökresultat för: ”

angelsound doppler säljes

Tidigare utannonserade

Nu kan du lyssna på fostret i magen när du vill. Njut av ditt fosters hjärtljud, AngelSound. Hör hjärtljuden som pickar på och skramlet från din babys rörelse i magen. Kan användas efter att du har varit på den första kontrollen hos barnmorskan, normalt efter 12:e veckan. Säljer min doppler som är använd 2-3 gånger, alltså i så gott som nyskick. Köpare står för fraktkostnad och jag skickar på det sätt som passar köpare bäst. Pris 250:-
Säljer en happytone (precis likadan som angelsound, fast annat märke) som jag använt ett fåtal gånger. Alla tillbehören finns kvar och medföljer självklart, ca en halv tub gel kvar. Detta är en perfekt uppfinning för den oroliga gravida kvinnan! Fakta: Happytone, doppler Hjärtljudsmonitor Med Happytone kan du lyssna på ditt ofödda barns hjärtslag. Från ungefär tolfte veckan kan man höra barnets hjärta slå. Happytone använder sig av samma ultraljud som barnmorskan för att upptäcka de förändringar hjärtat skapar i barnets blodström. Dessa omvandlas sedan till hörbart ljud. Hörlurar medföljer, och extra hörlurar kan kopplas in. Levereras med 1 st 9V-batteri och ultrasonic-gel.
1. Med denna ultraljudsutrustning i hemmet kan du under din graviditet lyssna till underbara ljud från din bebis i magen i din egen hemmiljö. 2. Du kan höra hjärtslagen på fostret och följa dess utveckling. 3. Med den medföljande kabeln kan du ansluta Angelsounds till din bandspelare och spela in hjärtslagen. 4. Spela in ditt eget hjärtljud under din graviditet och spela upp det för din bebis, det sägs att ljudet gör din bebis lugn. Frakt ingår i priset.
Från och med vecka 12 kan du med smidiga Jumper AngelSounds lyssna på bebisen i din mage. Du kan höra hjärtljud, sparkar och hicka - oerhört mysigt och betryggande innan de första fosterrörelserna börjat kännas. Använd vatten eller olja för att höra så tydligt som möjligt. Doppler, hörlurar, batteri och instruktion ingår.
Säljer min doppler som jag köpte 2008. Har använt den ca 20 ggr men den är hel och ren och fräsch. Batterier finns i den, har inte bytt dem ännu. Köpte den på nätet, har dock inget kvitto eller låda kvar. Har haft jättebra nytta utav den! Hämtas hos mig Betalas kontant.