Sökresultat för: ”

angeldons tillbehör säljes

Tidigare utannonserade

Jag har en bra komplett för vinter fiske. Pulka med alla tillbehör, fiskespö med rulle 10 st. och 10 st. angeldoner från Rysland. Allting är väldigt kompakt! Isborr märke "myra" dm 200. Priset kan diskuteras!
Hejsan ! Tänkte kolla intresset för mina fiskeprylar som just nu bara ligger tyvärr... De grejer jag har är då: > Jerkbaitspö av märket Shimano Forcemaster och BFT strike rulle med x8 lina på. En jerkbait box med 11st jerkbait i, de flesta är busterjerk. > Feederspö av märket Drennan series7, den har tre utbytbar toppar som kan anpassas av vilket typ av fisk du är ute efter och en hårdare topp till bottenmete. tyvärr så har rullen försvunnit för mig. Har också andra tillbehör till detta fisket såsom håv, spöhållare, napparlarm av märket Fox och avkrokningsmatta, fiskesump och andra små tillbehör som krokar och sänkar, naturligtvis :) > Kastspö av märket Shimano Catana med rullen daiwa liberty 2500 plus en del drag och en berkely väska. > flugspö med rulle (abu garcia) > 3st ismetespö (BFT xtream) med BFT hornet rullar, ismetespö, angeldon och isborr. plus en hel del till som ja inte orkar skriva :) Säljer allt i ett paket pris på 9000:- BVSA Mvh OBS !! Inte bilder på alla prylar :)
Färdig låda med 30st angeldon, vipper, reservkrokar samt x-tra tillbehör. Motordriven isborr Husqvarna med 225mm borr. Borr och skären är oanvända.